Întrerupătoare de înaltă calitate de la Marquardt

by donpedro

Comutator de precizie cu comutare instantanee 1050


Cu comutatorul inclus cu acţiune instantanee din seria 1050, inginerii de la Marquardt au creat un comutator mic şi sigur, cu contacte de comutare de normal deschis şi normal închis. Comutatorul respectă schiţa B a DIN 41635 şi garantează o siguranţă maximă de funcţionare prin sistemul de comutare cu arc de tragere.
Comutatorul, disponibil şi cu conexiuni prin fişe de contact, lipire şi diverse plăci cu circuite imprimate, asigură comutarea cu o precizie foarte mare la o putere nominală maximă de 10 (1,5) A timp îndelungat (10E6 cicluri mecanice).

Mic şi precis: Comutatorul Marquardt 1050 cu acţiune instantanee.

Capacitatea optimă de sudare într-un proces de sudură automată este asi­gurată prin forma deosebită a conexiunilor la placa cu circuit imprimat. Dispozitivele auxiliare de acţionare, confecţionate din crom-nichel şi plastic, sunt disponibile în diferite forme şi lungimi. Ele pot fi adaptate fără probleme. Versiunile cu dispozitive de acţionare tip ciupercă pot fi acţionate şi oblic din toate direcţiile.
La cerere, sunt disponibile şi versiuni ale comutatorului 1050 cu depăşire extinsă a cursei, diferenţial mărit sau redus, contacte placate cu aur sau aprobate pentru T 125.

Comutator rectangular cu funcţionare prin basculare alternativă, flexibil şi durabil, pentru cerinţe de protecţie maximă


Noul comutator rectangular cu funcţionare prin basculare alternativă seria 1838 este disponibil de la începutul lunii aprilie 2007 şi, graţie noului sistem de etanşare prin burduf de cauciuc, îndeplineşte cele mai exigente cerinţe de protecţie împotriva apei şi prafului. În plus, noua serie convinge prin incredibila durabilitate de 1 milion de cicluri de comutare datorită sistemului de contact de redusă fricţiune cu cadrul de plastic. Designul atractiv asigură şi un foarte bun contact tactil.
Forma rotunjită a comutatorului rectangular cu funcţionare prin basculare alternativă poate fi realizată indivi­dual şi este disponibilă în diverse culori. Aceasta permite designerilor de produs să proiecteze flexibilitatea finală a aparaturii. Clasa de protecţie ridicată IP 67 face ca seria 1838 să fie ideală pentru utilizări la aparate expuse unei solicitări intense – de exemplu la aplicaţiile pentru ocupaţiile din timpul liber / din exterior, construcţii, grădinărit sau de curăţare, precum şi la vehiculele comerciale şi vehiculele utilizate în mediile de producţie industrială.
Tipice pentru Marquardt sunt un spectru enorm de posibile puteri nominale de la tensiuni joase (max. 12Vc.a. 300mW) şi tensiuni de reţea (16A 250Vc.a.) la curenţi de motor (4A 250Vc.a./1/2 CP sau 1/3 CP 125Vc.a.).

1 milion de cicluri de comutare şi protecţie IP67 – seria 1838.

Fireşte, noua serie 1838 este produsă şi în conformitate cu standardele de calitate şi siguranţă demonstrate ale societăţii Marquardt.

1881: Comutator rectangular cu funcţionare prin basculare alter­nativă – cu nume­roase avantaje


Aparate de făcut cafea, maşini de făcut cafea total automatizate, aparatură de curăţat, aspiratoare, staţii de călcare cu aburi, maşini de feliere sau diverse aparate casnice – mulţi producători de astfel de aparate se bazează pe comutatoarele Marquardt, cu proprietăţile lor versatile şi calitatea lor. De exemplu, comutatorul rectangular cu funcţio­nare prin basculare alternativă rotunjit monopolar din seria 1881, utilizat, printre altele, la aparatele de făcut cafea, care este deosebit de avantajos datorită instalării joase, rezistenţei ridicate la praf şi protecţiei împotriva deversării apei.

Comutatorul rectangular cu funcţionare prin basculare alternativă Marquardt 1881 are un design atractiv, caracteristici tactile plăcute şi o tehnologie demonstrată.

Mecanismul de acţionare de mică fricţiune are o durabilitate de minimum 100.000 cicluri de comutare şi este foarte plăcut la atingere. Designul atractiv, cu finisaj mat mătăsos, tipărire rezistentă la uzură, caracte­ristici excelente de acţionare şi tactile completează literalmente aspectul atrăgător al comutatorului rectangular cu funcţionare prin basculare alternativă. Adâncimea joasă de instalare economiseşte spaţiul şi oferă designerilor de produse mai multă libertate şi flexibilitate în crearea de aparate fără să aibă de-a face cu siguranţa familiară. Astfel, comutatorul rectangular cu funcţionare prin basculare alternativă este popular şi pentru utilizarea în aplicaţii decorative: de exemplu, la aparatura casnică de mari dimensiuni, în tehnologia de iluminat, echipamentele de birou şi sectorul distracţiilor.

Comutatorul rectangular cu funcţionare prin basculare alternativă 1930 asigură etanşeitatea


Inginerii de la Marquardt au creat comutatorul rectangular cu funcţionare prin basculare alternativă din seria 1930 pentru aparatura casnică de tipul sta­ţiilor de călcat cu aburi sau aparatelor de curăţat, printre altele. Comutatorul este puternic şi are un grad ridicat de protecţie împotriva apei şi a prafului (IP 65) datorită unei etanşări prin burduf de cauciuc confecţionat printr-o tehnică breve­tată de turnare prin injecţie. Etanşa­rea integrată face ca manşonul protectiv suplimentar să nu mai fie necesar, deoarece forma specială a etanşării asigură o protecţie suplimentară.
Comutatorul este uşor de instalat pe o suprafaţă cu mecanism automat de înclichetare şi permite o conexiune sigură a prizelor de contact datorită clemelor de înclichetare. Bavurile de compensare a toleranţei de la carcasa comutatorului asigură comutatorului din seria 1930 un ajustaj alunecător în întrerupătorul aparatului.

Comutatorul rectangular cu funcţionare prin basculare alternativă Marquardt 1930 este versatil şi poate rezista la temperaturi extreme – păstrându-şi constantă caracteristica de acţionare.

Comutatorul rectangular cu funcţionare prin basculare alter­nativă este disponibil şi cu bornă de conexiune (6,3 milimetri), mono­po­lară şi bipolară, de aceeaşi dimensiune, cu aceeaşi adâncime de instalare şi cu putere nominală de până la 20 (4) A 250V, putând rezista la vârfuri de anclanşare de maximum 120A. Comutatorul îşi păstrează excelenta caracteristică de acţionare chiar şi la temperaturi exterioare de -30 la 85 grade Celsius. Comutatorul rectangular cu funcţionare prin basculare alternativă cu protecţie împotriva prafului şi a pulverizării cu apă poate fi utilizat ca dispozitiv de deconectare, de deconectare cu lampă de semnalizare, de anclanşare cu poziţie “off/deconectat” la mijloc, de comutator şi buton de anclanşare – la cerere şi pentru 125Vc.a.

Contact:
Catalin Burlacu

SOS electronic s.r.o.
Mobile: +4 0742 856 077
Phone number: +4 0311 020 475
Fax number: +4 0311 020 476
E-mail: burlacu@soselectronic.com
info@soselectronic.ro
technik@soselectronic.com
Web-site: www.soselectronic.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu