Ericcson câştigă al cincilea premiu de la ELECTRONIC PRODUCTS CHINA pentru modulul de putere cu plajă de intrare ultra largă

by donpedro

Modulele de putere Ericsson au câştigat un top 10 al modulelor de putere DC/DC realizat de revista Electronic Products China pentru a cincia oară, recunoscând încă odată experienţa companiei în dezvoltarea de produse inovative, de înaltă eficienţă care reduc impactul conversiei de putere asupra mediului în echipamentele electronice. Ceremonia de premiere a avut loc în 17 septembrie în Beijing la a noua conferinţă anuală de tehnologia puterii.
Modulul de putere PKM5000D cu gama sa de intrare de la 18V la 75V a fost selectat pentru premiere. Convertorul DC/DC este în principal, dar nu exclusiv, destinat pentru staţiile de bază radio de putere. Dispozitivul este flexibil permiţând clienţilor să-şi înjumătăţească inventarul datorită faptului că modulul poate fi utilizat cu sisteme cu intrare de 24V sau 48V, astfel încât clienţii nu au nevoie să mai păstreze pe stoc două versiuni diferite de tensiuni de intrare. Pe lângă staţiile de bază, convertorul este potrivit pentru aplicaţii de transport, echipamente de testare şi control procese. El poate fi de asemenea utilizat pentru alimentare de putere de la distanţă care utilizează tensiune de linie de la 20V la 60V.
www.ericsson.com/powermodules

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu