Dezvoltarea tehnologiei “Smart Panel”

by donpedro

National Semiconductor Corp. a anunţat colaborarea cu Suntech Power Holdings Co., Ltd., cel mai mare producător mondial de panouri solare cu siliciu cristalin, pentru dezvoltarea tehnologiei “smart panel”, încorporând pe panourile solare Suntech premiatul cipset optimizator de putere National Semiconductor SolarMagic™ pentru a îmbunătăţi pute­rea de ieşire a sistemelor solare.
Cipsetul optimizator de putere SolarMagic permite fiecărui modul solar să producă maximum de energie indi­ferent dacă alte panouri din şir sunt sub performanţe datorită unor neadap­tări la mediu.
Tehnologia îmbunătăţeşte colectarea de energie a fiecărui panou indivi­dual PV printr-o combinaţie de algoritmi avansaţi şi tehnici de circuit de management energetic analogic. În cadrul testelor din lumea reală implicând umbre şi nepotriviri, modu­lele Suntech cu tehnologie de optimizator de putere SolarMagic au demonstrat recuperarea unei medii de 50 % din energia pierdută, iar în unele cazuri chiar şi până la 75% din energia pierdută comparativ cu performanţele panourilor standard.
www.national.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu