SIMPLE, DAR PUTERNICE – COMPILATOARELE mikroBASIC, mikroC şi mikroPASCAL PRO

by donpedro

Utilizarea compilatoarelor mikroElektronika reprezintă o nouă experienţă de programare. Veţi fi bucuroşi de felul în care merg lucrurile. Totul este realizabil, iar soluţiile sunt deja acolo! Veţi fi uimiţi de cât de plăcut şi uşor este să lucraţi cu ceea ce vă oferim.
Nouă, la mikroElektronika, ne place să facem lucrurile imediat. Când vine vorba de compilatoarele noastre cu linie de comandă, am depus un mare efort să le facem de vârf prin exce­lenţă. Tindem să introducem soluţii rapide şi moderne, să imple­men­tăm optimizatoare de mare performanţă şi iniţializatoare excelente, generatoare de cod. Codul de ieşire produs de compilatoarele noastre este foarte eficient, rapid şi optimizat. Am introdus optimizări SSA puternice pentru dsPIC care reduc dimensiunea codului cu 5-30%. În acest puteţi sta liniş­tiţi la scrierea unui program, lăsând compilatorul să vă ajute la mărirea eficienţei! Toate compilatoarele noastre vor fi echipate în curând cu aceas­tă caracteristică puternică.

Economisirea timpului programatorului
Am petrecut acelaşi timp dezvoltând mediul de lucru vizual, deoarece este spaţiul unde programatorii îşi petrec majoritatea timpului. Ceea ce este foarte important este cât de uşor se pot realiza lucrurile. Când se evaluea­ză compilatorul, nu trebuie să se ia în considerare doar mărirea codului pro­dus sau optimizarea efici­entă a codului. Compilatoarele sunt un loc unde tot acel cod final trebuie să fie întâi scris. Compilatorul este mai mult decât numai optimizare. Acesta trebuie să economisească timp preţios pentru programator, fără a-i face viaţa mai dificilă decât este deja. Veţi vedea singuri că prin ce oferim depăşim competitorii în multe domenii.

Cea mai bună clasificare în privinţa experienţei utilizatorului
Fiecare programator ar trebui să ceară un mediu de lucru intuitiv, un număr mare de biblioteci uşor de folosit, cu multe exemple utile, instrumente suplimentare care cresc productivitatea şi facilitează dezvoltarea, suport rapid şi de încredere şi resurse bogate de ajutor.
Să punem aceste cerinţe într-un singur parametru, pe care îl denumim clasificarea experienţei utilizatorului, un fel de index de utilitate. Iar apoi să vedem ce este disponibil sau nu într-un compilator.
Comparaţi compilatorul nostru cu oricare altul aflat acum pe piaţă şi veţi descoperi că acest tip de instrument pentru dezvoltare uşoară nu poate fi găsit altundeva.

Încercaţi un demo gratuit!
Vrem să oferim utilizatorilor expe­rienţa completă a testării şi să le ofe­rim libertatea de a explora compilatorul. De aceea compilatoarele noastre demo sunt limitate doar la 2K de cuvinte de program şi nu au implementate alte restricţii! Nu trebuie nici măcar să vă hotărâţi imediat, deoarece nu există o restricţie de timp! Deci, intraţi pe www.mikroe.com şi începeţi descărcarea!

1. SUPORT TEHNIC GRATUIT PE VIAÞÃ

Încercăm mereu să anticipăm, să analizăm cu atenţie şi să “simţim pulsul” utilizatorilor noştri pentru a le prezenta cele mai bune soluţii înainte ca aceştia să pună o întrebare. Cu toţii ştim cât de important este că ne putem baza pe cineva în momente de blocare în cadrul unor proiecte, la confruntarea cu termene limită, sau atunci când se caută răspunsul la o întrebare simplă de bază.
Înţelegem cât de important este acest lucru pentru oameni şi astfel Departamentul nostru de Suport este unul dintre stâlpii pe care se bazează compania noas­tră. MikroElektronika ofe­ră suport tehnic gratuit pe viaţă, deci dacă ceva merge prost, vom fi pregătiţi şi dornici să ajutăm!

2: ÎMBUNÃTÃÞIRI GRATUITE

Să zicem că achiziţionaţi un te­le­vizor nou. Îl aduceţi acasă, îl conectaţi şi vă bucuraţi de emisiunile favorite până când se str­i­­că. Ceea ce se poate întâm­plă peste mulţi, mulţi ani. În lumea compilatoarelor, dacă doriţi să fiţi la zi cu noi caracte­ristici, noi biblioteci şi soluţii la probleme de cod, trebuie să se plătească fiecare nouă îmbună­tăţire. Acest lucru nu are sens pentru noi. MikroElektronika taxează cli­en­tul o singură dată, toate îmbunătăţirile şi suportul teh­nic sunt gratuite.

3: CEL MAI BUN RAPORT PREÞ/PERFORMANÞÃ

Preţul compilatorului mikroC este $249, dar dacă îl coman­daţi cu una dintre plăcile noastre de dezvoltare vă va costa cu 20% mai puţin, astfel că în afara pre­ţului plăcii compilatorul va fi $199. Suntem convinşi că la ora actuală avem cel mai bun raport preţ/performanţă de pe piaţă. mikroBasic şi mikro Pascal sunt şi mai ieftine, preţul pentru ele fiind de $149 dacă sunt achiziţionate împreună cu plăcile de dezvoltare şi $199 fără acestea.

Încercaţi ACUM!
www.mikroe.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu