Modul transceiver EnOcean TCM120

by donpedro

TCM 120 este un transceiver radio compatibil cu toate receptoarele şi transmiţătoarele EnOcean. Interfaţa la acest dispozitiv este prin intermediul unui port serial utilizând o structură bine definită de telegramă. Interfeţele de transmisie şi recepţie sunt interfeţe +5V CMOS şi pot fi cu uşurinţă conectate la majoritatea microcontrolerelor sau chiar la un port RS-232 cu inclu­derea unui driver de linie. Ca şi toate dispozitivele din gama EnOcean, TCM 120 a fost optimizat pentru un consum energetic redus, uşurinţă şi siguranţă de utilizare.
O aplicaţie tipică pentru dispozitivul de transmisie este aceea de achiziţionare a datelor de la nişte senzori controlaţi de la distanţă (e.g. STM 100s) şi de oferire a unor funcţiona­lităţi de control al sistemului de monitorizat. Acest transceiver permite proiectanţilor diferitelor produse să integreze rapid într-o aplicaţie o legătură fără fir cu minim efort şi risc redus.
• Interfaţă serială la dispozitivele radio EnOcean;
• Poate recepţiona şi transmite tele­grame EnOcean;
• Dimensiuni 24 mm × 42 mm × 5 mm;
• Rază de până la 300 de metri (tipic 30m în clădiri);
• Consum energetic redus: +5V @ 30mA (tipic) la transmisie / recepţie, curent de aşteptare de 40µA cu o pu­tere a transmisiei de 10mW.

Nr. stoc RS: 188-983
Producător: EnOcean
Cod producător: TCM120
Status RoHS: OK RoHS
www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu