Cititor coduri de bare cu PROFINET integrat

by donpedro

BCL 548i de la Leuze este primul cititor de acest tip din lume. Poate fi prin urmare comandat direct în reţelele PROFINET. Mai mult, datorită tehnologiei integrate de comutare, BCL 548i poate fi utilizat şi într-o reţea cu structură liniară, reducându-se astfel numărul cablurilor şi oferind un nivel înalt de flexibilitate.

Uşor de pus în funcţiune: prin interfaţa PROFINET integrată, dispozitivul poate fi conectat direct la o unitate de control, rezultând eliminarea unei căi printr-un gateway adiţional. Configurarea se face transferând module din unitatea de control direct către dispozitiv. Datorită funcţiei integrate de comutare a BCL 548i, într-o structură liniară PROFINET pot fi conectate şi alte dispozitive.
Timp scurt de montare şi protecţie la conectare: conectarea BCL 548i se face prin conectori standard M12, iar designul este special conceput pentru a reduce timpii de montare. Alinierea şi configurarea sunt simplificate printr-o prezentare bine structurată a valorilor pe un display multilingv. Navigarea în meniu se face cu ajutorul a 4 butoane, iar 2 LED-uri avertizează asupra stării dispozitivului.
Gamă variată de modele ce acoperă necesităţi pentru diverse aplicaţii. Utilizatorul poate selecta patru modele diferite de optică, de la 0.25 la 1mm. Optica de înaltă performanţă a BCL 548i, cu un unghi simetric de deschidere de ±30°, permite deschiderea largă a câmpului de citire, chiar şi la distanţe mici.
Tehnologie de reconstrucţie a codului: în timpul operării, performanţele superioare ale BCL 548i permit o citire sigură, chiar şi în procese rapide. Avantajele acestei tehnologii sunt benefice atunci când se citesc etichete întoarse, de lăţime mică sau înclinate faţă de axul central. Chiar şi codurile parţial deteriorate sau murdare pot fi decodate.
www.oboyle.ro

Adaugă un comentariu