Vishay lansează webinarul pentru trimmere

by donpedro

Pentru a asista clienţii la înţelegerea avantajelor utilizării de rezistenţe şi trimmere de precizie Bulk Metal® Foil în aplicaţiile acestora, grupul Foil al Vishay Intertechnology, Inc. a anunţat adăugarea unei noi demonstraţii video şi webinar pentru trimmere pe pagina sa web www.vishay.com.
Rezistenţe şi trimmere de tehnologii diferite par deseori identice şi pot avea specificaţii tehnice similare. Totuşi, materialul rezistiv şi metodele de procesare pentru fiecare sunt unice. Acestea produc variaţii inerente care influenţează puternic performanţele electrice, conducând la comportamente diferite după montare. De exemplu, stabilitatea unei rezistenţe sau unui trimmer ar trebui să fie judecată prin performanţa sa sub sarcină şi temperatură la expuneri pe termen scurt şi lung la diferiţi parametrii electrici sau mecanici.
Webinarul Vishay pentru trimmere subliniază diferenţa tehnologiilor pentru trimmere, cu o concentrare pe aplicaţii de precizie ridicată. Un potenţiometru cu trimmer este o rezistenţă variabilă ajustabilă mecanic utilizată la reglarea rezistenţei într-un circuit iniţial, sau pentru a ajusta circuitul la caracteristicile de derivă.
www.vishay.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu