Senzori cu rezistenţă la presiuni înalte pentru utilizare în aplicaţii hidraulice

by donpedro

În aplicaţiile hidraulice, precum cele cu pompe, cilindri şi valve, la fel ca în sistemele de lubrifiere, senzorii sunt expusi la un număr mare de cicluri de presiune, temperaturi înalte şi fluide cu agresivitate ridicată. Pentru aceste aplicaţii particulare, Contrinex oferă o gamă largă

de senzori inductivi creaţi special pentru presiuni dinamice înalte. Aceştia rezistă la presiuni constante de până la 500 bar şi vârfuri de presiune de până la 800 bar. Distanţele de operare sunt de 1.5mm (M12, M18), 2.5mm (M12) şi 3mm(P20), ceea ce permite toleranţe mari de montaj şi măreşte gradul de protecţie mecanică. Legătura ermetică între suprafaţa senzitivă ceramică şi carcasa metalică face aceste dispozitive complet impermeabile (indice de protecţie peste IP68).
Senzorii Contrinex cu rezistenţă la presiuni înalte sunt utilizaţi de o lungă perioadă de timp în aplicaţii cu cerinţe speciale (număr ridicat de cicluri de presiune, temperaturi înalte, fluide cu agresivitate ridicată) şi şi-au dovedit calitatea ridicată pe piaţă, în special datorită rentabilităţii. Aplicaţiile tipice acestor senzori sunt instalaţiile hidraulice de presiuni înalte, utilaje pentru construcţii etc.
www.oboyle.ro

Adaugă un comentariu