Scannerele de contrast KRT55 pentru medii igienice

by donpedro

Carcasa scannerului este de tip V4A din oţel inoxidabil, şi îndeplineşte cerinţele standardelor ECOLAB, IP67, IP69K şi CleanProof+, standard definit de Leuze şi care presupune testarea cu diferite substanţe şi la temperaturi ridicate.
Scannerele de contrast KRT55 sunt disponibile cu două variante de emiţător – lumină RGB sau lumină albă – caracterizate prin frecvenţă mare şi printr-un răspuns foarte scurt de 50µs. Sunt uşor configurabile şi au 3 procese de învăţare: învăţarea a 2 puncte, învăţarea statică a unui punct şi învăţarea dinamică a 2 puncte. În plus, pragurile de comutare pot fi schimbate în timpul procesului prin EasyTune, scannerul fiind astfel programat pentru noii parametrii ai procesului fără a fi necesar un nou proces de învăţare.
O caracteristică specială este YellowBoost, dezvoltată de Leuze, prin care se optimizează detecţia în cazul scannerelor de contrast cu lumină albă. Deşi sunt afectate toate lungimile de undă, creşterea semnalului deviat este mai puternică în cazul luminii galbene.
IO-Link în combinaţie cu EasyTune, pentru corecţia pragurilor de comutare, şi YellowBoost, reprezintă caracteristici unice implementate de Leuze electronic pentru scannerele de contrast din oţel inoxidabil.
www.oboyle.ro

Adaugă un comentariu