Gama de produse pentru Ethernet Industrial

by donpedro

Gama de produse pentru Ethernet Industrial de la Escha este compusă din cabluri de conectare şi din conectori de panou coloraţi.
Am dezvoltat o gamă de produse special adaptată aplicaţiilor Profinet cu Ethernet Industrial. Toţi conectorii rotunzi M12×1 precum şi conectorii de panou din această gamă îndeplinesc cerinţele PNO (Organizaţia Utilizatorilor Profibus).
Conectorii folosiţi cu Ethernet Industrial trebuie să îndeplinească anumite cerinţe. Una dintre acestea este existenţa unei ecranări eficiente şi sigure. Astfel, noi folosim ecranarea în două straturi, concept dezvoltat de Escha. Această soluţie permite o ecranar

e neîntreruptă şi în situaţii cu solicitări mecanice mari şi cu vibraţii. Materialul turnat din două componente din care sunt realizaţi conectorii rotunzi M12×1 garantează clasele de protecţie IP67 şi IP69K.

Conectori de panou coloraţi
Suplimentar faţă de ecranarea cablurilor de conectare M12×1, gama noastră de produse cuprinde conectori de panou cu suportul de contacte colorat verde, facând trimitere la Ethernetul Industrial de la prima vedere. Astfel, sistemele devin mai practice şi se elimină o posibilă sursă de erori de conectare. Rezultatul este cablarea rapidă şi ieftină.

Contact
TURCK AUTOMATION ROMANIA SRL
Str. luliu Tetrat, nr.18, sector 1
011914 Bucureş t i
Tel.: + 40 21 230.02.79
www.turck.ro
www.escha.de

Adaugă un comentariu