Comunicaţii Wireless M2M

by donpedro

CINTERIONoferă o gamă largă de module wireless GSM/GPRS/ EDGE & HSDPA şi terminale, cu multe caracteristici integrate precum USB, UART, platformă Java integrată etc. Aceste module şi terminale reprezintă nucleul oricărui dispozitiv GSM/GPRS. Pentru a răspunde cerinţelor din ce în ce mai mari pentru comunicaţii mobile cu transferuri de date la viteze înalte, CINTERION oferă module dedicate EDGE şi HSDPA.

CINTIRION oferă module potrivite oricărei aplicaţii, combinând diverse familii de produse SND (LGA) şi platforme cu conectori bazate pe compatibilităţi pin-la-pin şi software. Noutăţile care completează portofoliul de produse CINTERION sunt modulele SMD bazate pe tehnologia avansată de montare LGA. Special proiectate pentru producţia de masă pe linii de asamblare automate, acţionând precum o componentă SMD standard, aceste module oferă de asemenea o montare sigură şi un înalt nivel de integrare la sfârşitul proiectării.

Module şi terminale GSM/GPRS/EDGE/HSDPA

* Toate modulele şi terminalele CINTERION suportă SMS, Voice, Fax & apeluri de date CSD.

Comet Electronics oferă o gamă completă de accesorii necesare pentru instalarea şi utilizarea modulelor şi terminalelor GSM CINTERION (SIEMENS)

Accesorii GSM

Contact
COMET ELECTRONICS
Bucureşti, Sector 2, Str. Grigore Ionescu Nr. 94, – Parter,
Tel: (021) 243 20 90, Fax: (021) 243 40 90
E-mail: office@comet.srl.ro
www.comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu