Debitmetrul compact DRS

by donpedro

Datorită formei compacte, debitmetrele din seria DRS de la KOBOLD Messring GmbH Hofheim Germania pot fi folosite în orice spaţii restrânse. Măsurarea este realizată cu ajutorul unei turbine pentru lichide cu rezistenţă mare la uzură. Având o repetabilitate mare de 0.1% pe întreaga scară, acest dispozitiv este foarte stabil şi poate fi utilizat pentru sarcini ce implică dozarea.
Cu o structură modulară, DRS poate fi configurat pentru aplicaţii particulare. Integrarea lui în diferite sisteme de automatizare şi tehnologii de control este posibilă datorită electronicii anexe disponibilă cu mai multe tipuri de ieşiri.
Gama DRS cuprinde de la senzori simpli cu ieşire directă a senzorului Hall, până la dispozitive cu afişor, analog sau digital, şi contacte de limită.
Domeniul de măsură este de la 2 la 40L/min, iar conectarea mecanică este ½ sau ¾. Este posibilă alegerea materialului carcasei, alamă, oţel inoxidabil sau plastic. Presiunea maximă suportată este de 200bar, în cazul versiunilor metalice. Sunt disponibile dotări pentru o eventuală măsurare a temperaturii.
www.oboyle.ro

Adaugă un comentariu