Vă cunoaşte chiar dacă nu vede…

by donpedro

Chip-urile sunt disponibile în versiunea pentru citire sau pentru citire şi scriere. Chip-urile utilizează în principal frecvenţa purtătoare de 125kHz, 134kHz şi 13,56MHz. În unele state pot fi utilizate şi alte frecvenţe cum ar fi 868MHz (în Europa) şi 915MHz (în America).

Sistemul RFID
Se compune din mai multe părţi: etichetele RFID, cititori, servere, reţele şi software-ul pentru aplicaţie. Sarcina întregului sistem este de a colecta şi prelucra datele în baza de date a etichetelor. Astfel, operatorul / software-ul are o imagine de ansamblu asupra mişcării etichetelor în timp real şi poate reacţiona în prealabil la această mişcare. Rezultatul este accelerarea întregului proces de transfer şi automatizarea prelucrării datelor aferente.

Domenii de utilizare potenţiale:
– Monitorizarea mişcării produselor
– Etichetarea şi controlul animalelor
– Sisteme de prezenţă
– Aparate de joc
– Sisteme de plată
– Protejarea proprietăţii
– Etichetarea medicamentelor

MM-U57D READER
Cititorul etichetelor fără contact Mifare S50, S70, micromodulul UltraLight proiectat pentru utilizarea cu chip-urile Mifare, care conţine procesorul cu firmware şi chip-ul de la NXP. Acest micromodul poate fi utilizat în aplicaţiile ce necesită un nivel ridicat de securitate, care este furnizat de către chip-urile Mifare, de ex. terminalele de plată, sistemele de acces în spaţii securizate, securizarea autoturismelor etc.
Crearea unui sistem RFID complet necesită utilizarea aşa numitelor etichete, acestea sunt de exemplu cardurile, brelocurile, bastoanele de sticlă, autocolantele, brăţările etc., care conţin un chip cu un număr de serie unic, în baza căruia sistemul îl poate identifica.

CTU-xxx
Module OEM cu interfeţele TTL, RS-232, RS-485, DALLAS 1-Wire sau WIEGAND.
Aceste module sunt concepute pentru integrarea în sistemele deja existente sau în echipamentele clientului (de ex. telefericele de schi, automatelele de parcare, sistemele de închirieri etc.).

UW-U4Z/R
Cititor RFID 125kHz RS485 cu memorie.
Cititor conceput pentru implementare imediată include electronica completă inclusiv releul, care este capabil să comute sarcina până în 5A.
Acest cititor poate fi utilizat de ex. în sistemele de acces, unde este posibilă controlarea directă a lacătului electromagnet. În memoria cititorului pot fi stocate în total 1000 de carduri / tag-uri “autorizate” + 10 “master” carduri / tag-uri. Comunicarea cu cititorul este posibilă prin interfaţa RS-485. În plus, este posibilă sporirea numărului de cititori pe o interfaţă RS-485 şi crearea în acest fel a unei reţele întregi.

UW-DAL
O înlocuire înţeleaptă a cheilelor Dallas în curs de dispariţie.
În anii 90 ai secolului trecut sistemele de acces pe bază de chei Dallas (DS1990 1-wire) s-au bucurat de o mare popularitate. Aceste sisteme de acces sunt astăzi deseori nefuncţionale datorită uzurii mecanice a senzorului, a coroziunii sau a deteriorării lui mecanice.
Pentru a nu fi necesară schimbarea tuturor părţilor sistemului de prezenţă împreună cu software-ul de procesare al datelor, vă oferim acum posibilitatea schimbării doar a cititorului, care comunică cu restul sistemului în baza protocolului obişnuit Dallas 1-wire. În schimbul cheilor Dallas sunt utilizate etichetele RFID (cardurile, brelocurile, autocolantele etc.) şi din această cauză sistemul este foarte fiabil şi nu se ajunge la uzura mecanică a senzorului ca în cazul cheilor Dallas.

Cititori RFID compacţi
ID 12 şi ID 20 sunt module în miniatură ale cititorilor RFID.
Operează pe frecvenţa de 125KHz. Raza antenei integrate variază de la 12 la 16cm, în funcţie de cititor. Cititorii pot utiliza ID tag-urile de tip EM4001 (cu o codare compatibilă Manchester sau Modulus de 64 biţi).
Pentru funcţionare, cititorii au nevoie de o tensiune de alimentare de doar 5V, fără alte componente externe.
În scopul semnalizării funcţionării este posibilă conectarea unui LED şi a unei sonerii.
Ambii cititori suportă codarea ASCII, formatele de date Wiegand26 şi Magnetic ABA. Furnizăm şi o gamă largă de carduri RFID şi etichete de dimensiuni şi forme diferite, care conţin chip-ul cu un cod unic de 64 biţi.

Contact:
Catalin Burlacu

SOS electronic s.r.o.
Mobile: +4 0742 856 077
Phone number: +4 0311 020 475
Fax number: +4 0311 020 476
E-mail: burlacu@soselectronic.com
info@soselectronic.ro
technik@soselectronic.com
Web-site: www.soselectronic.com

Adaugă un comentariu