După 20 de ani

8 APRILIE 2010

Cătălin Popescu, Director General şi asociat, este un leader care crede cu tărie că atunci când totul merge bine şi foarte bine în firmă este meritul membrilor echipei sale, iar atunci când ceva este greşit sau nu funcţionează corect în companie este numai şi numai vina sa.
Pentru a demonstra importanţa pe care o reprezintă pentru el echipa, în loc de un interviu aniversar în exclusivitate preferă să dea cuvântul tuturor colegilor într-o ordine aleatoare.

Valeriu Langa – Product Manager
În urma cu 13 ani, inginerul Valeriu Langa, un cavaler în căutarea Schimbării bătea în poartă la cetatea ARC Braşov. Cucerit de cele ce vedea în vitrina cu produse cu aer foarte vestic, îşi oferi de îndată cunoştinţele şi aptitudinile antrenate de-a lungul timpului pentru mulţumirea deplină a nobililor din familia “Clienţilor”. Prin muncă asiduă alături de echipa compartimentului tehnic am reuşit să facem cunoscute clienţilor noştri metode noi de măsură, echipamente complexe care să ofere soluţii pentru aplicaţii tot mai numeroase. Dorinţa de perfecţionare, de lărgire a orizontului de cunoştinţe a fost şi este satisfăcută prin participarea la numeroase cursuri şi întâlniri organizate de cele mai prestigioase instituţii din domeniu care au contribuit esenţial la profesionalismul cu care răspundem solicitărilor venite din tabăra clienţilor. Având de partea noastră unii dintre cei mai renumiţi producători mondiali de aparatură de măsură din domeniul electric, călăuziţi de principiile morale înalte care stau la baza “familiei” ARC Braşov, vom fi capabili să oferim şi în viitor, indiferent de piedicile pe care ni le vor pune forţele potrivnice, cele mai bune soluţii spre satisfacţia clienţilor noştri.

Constantin Iosim – Product Manager
Firma ARC BRAŞOV oferă de aproape două decenii soluţii optime, servicii de înalt nivel şi evident echipamente de măsură şi control de la unii din cei mai mari producatori din lume: Chauvin Arnoux, Fluke, Le Croy,Metrawatt, Hameg, Seba KMT, Euro SMC, Tabor,Kimo, Metrel, Sefelec, Weller etc. Compania noastră a pus la dispoziţia clienţilor de-a lungul acestor ani o gamă variată de echipamente de înaltă calitate destinate aplicaţiilor din multe domenii de activitate cum ar fi: Electric, Energetic, Industrial, HVAC, HACCP, Didactic etc.
Produsele pe care le comercializăm vă vor ajuta să obtineţi, ca şi în trecut, un nivel ridicat de siguranţă în tot ceea ce faceţi. De aceea, când se pune problema unei soluţii profesioniste în domeniul aparatelor de măsură şi control, ARC BRAŞOV trebuie să fie prima dumneavoastră opţiune.
Oricând aveţi nevoie de un sfat în acest domeniu vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.
Dumneavoastră sunteţi cei care ne-au amintit întotdeauna că în acest domeniu este bine să fii sigur de ceea ce măsori decât să-ţi pară rău mai târziu. Vă mulţumim.

Eugen Marin – Product Manager
Încep prin a mulţumii mentorilor mei care au solidificat cunoştinţele teoretice şi practice atât de natură tehnică cât şi de natură economică în dezvoltarea profesională.
Această acumulare de cunoştiinţe de o inestimabilă valoare a fost folosită pentru transmiterea mai departe către partenerii noştri a cunoştinţelor combinate cu soluţii şi aparate pentru rezolvarea de probleme de ordin tehnic specifice sau generale. Dorim să asigurăm partenerii prezenţi şi viitori despre menţinerea aceluiaşi standard de calitate atât la nivel de cunoştinţe cât şi la nivel de echipamente.

Iosif Borcsa – Product Manager
Cândva demult, mi-am dorit să pot să îi fac pe toţi să se simtă bine. Mulţi văzând că sunt dispus să ofer cereau tot mai mult, iar eu nu eram în stare să ţin pasul, sfârşind prin a-i “dezamăgi”. Însă a fost un bun exerciţiu de voinţă.
Mi-au trebuit mulţi ani şi multă bătaie de cap ca să îmi dau seama că bucuria, mulţumirea, starea de bine a unui om este dată de alegerile pe care le face, de faptele şi de atitudinea acestuia şi nu are nici o legătură cu existenţa mea. Se găsesc mulţi oameni nemulţumiţi de preţul şi/sau de caracteristicile fiecărui instrument.
Afirmaţii de genul “Adică acest aparat de măsură poate efectua doar două măsurători pe secundă?!” par foarte îndreptăţite. Ce vreau să vă spun de fapt? Că nici la ARC Braşov nu o să găsiţi aparatul de măsură perfect. Cu toate acestea cei mai mulţi clienţi au găsit soluţia potrivită la noi.

Diana Dorobanţu – Account Manager
Încă de când am început să lucrez la firma ARC BRASOV şi chiar până în prezent, am avut şansa să trăiesc experienţa unui loc de muncă serios, competent, demn de păstrat, cu oameni deosebiţi, muncitori şi cu angajatori care îşi respectă angajaţii din toate punctele de vedere. În acelaşi timp, clientul este tratat de fiecare persoană din firmă cu competenţă şi seriozitate, lucru foarte important pentru fidelizarea clienţilor. Întreg personalul firmei ARC acţionează pentru progresul firmei ceea de face diferenţa între noi şi alte firme de pe piaţă.

Crina Kovacs – Director Comercial
Numele meu este Crina Kovacs Popeia şi ocup poziţia de director comercial în ARC Braşov. Călătoria mea cu ARC Braşov a început la 1 mai 2000, imediat după aniversarea a zece ani de la înfiinţare. 10 ani au trecut pe negândite! Acum, la aniversarea a 20 de ani de la înfiinţare, sunt mândră să spun că ARC Braşov este o firmă de succes datorită oamenilor săi. Compania noastră este recunoscută şi apreciată atât în ţară cât şi în afara graniţelor pentru calitatea serviciilor oferite şi datorită specialiştilor ei. Sunt fericită că fac parte din familia ARC.
La Mulţi Ani ARC BRAŞOV!

Csilla Marin – Specialist Marketing
Să fii un ARCaş este în primul rând o provocare, o stare de spirit, o atitudine specială. De când sunt ARCaş am învăţat cum să îmi folosesc entuziasmul, cum să transform o situaţie dificilă într-o provocare, cum atitudinea face diferenţa şi cum WIN-WIN este formula magică în orice colaborare. În ARC am experimentat că învăţarea continuă prin aplicare şi comunicare este cheia spre dezvoltarea şi satisfacţia personală. Cu un management orientat spre îmbunătăţire continuă, bazat pe relaţiile speciale cu angajaţi şi clienţi, mă bucur să fac parte din echipa de marketing. Zâmbetul, mulţumirea, propunerile şi chiar şi nemulţumirile clienţilor noştri îmi oferă energie, entuziasm şi idei pentru a dezvolta noi proiecte ambiţioase de măsură şi control pentru piaţa din România.

Tatiana Kubanda – Inginer ofertare
Deşi nu sunt de foarte mult timp în această societate, pot spune că mă simt complet integrată. Încă de la început, acest colectiv mi-a dat senzaţia unei echipe de fotbal de liga întâi, cu “jucători” extrem de competenţi, receptivi şi bine ancoraţi profesional pe posturile lor. Nu mi-a fost deloc greu să intru în joc alături de ei şi să mă molipsesc de acea atmosferă de competiţie, în care îţi doreşti, de ce nu, să fii şi tu unul dintre marcatori.
Aş încheia cu un scurt mesaj: “Never let the fear of striking out keep you from playing the game”.

Cristina Andrişoi – Inginer ofertare
Pentru mine un loc de muncă bun înseamnă un loc de muncă în care nu mă plafonez. Aştept ca aici, la Arc, să fiu tot timpul în ascensiune, să nu mă opresc niciodată.

Oana Bundă – Inginer ofertare
De când am venit în echipa ARC sunt în continuă creştere şi dezvoltare profesională într-un cadru potrivit care mă încurajează şi îmi permite să fiu din ce în ce mai dinamică.
Am descoperit importanţa valorilor ca iniţiativa, creativitatea şi responsabilitatea, direcţii care mă ajută atât în comunicarea cu colegii, cât şi cu clienţii noştri. Deviza “Oameni pentru oameni” ne caracterizează, vrem să oferim soluţii complete şi potrivite, personalizate pentru aplicaţiile fiecărui client.

Roxana Bodeanu – Specialist resurse umane
Specialitatea de resurse umane am descoperit-o acum 9 ani. Am constatat că munca cu oamenii este un lucru greu şi totodată interesant. Lucrând în echipa ARC am realizat că este uşor să lucrezi cu o echipă tânără şi de profesionişti. Este locul unde mă simt bine..

Ioan Ciorgovean – Responsabil depozit
Mă numesc Ioan Ciorgovean şi sunt angajat al firmei ARC Brasov SRL din Ianuarie 1998.
Au trecut mai bine de 12 ani de când venirea mea la serviciu este o adevarată plăcere şi aceasta datorită faptului că în echipa ARC am găsit o adevarată familie.
Părerea mea este că această familie este formată din BUNI PROFESIONIŞTI. Cât este de adevărat ne poţi spune TU, cunoscându-ne.

Kelemen Ignaţiu – Verificator Metrolog
Kelemen Ignaţiu în cadrul laboratorului de metrologie, este persoana care crede că un lucru bine făcut face cinste şi celui care l-a făcut şi celui care primeşte acel lucru.

Nicolae Chira – Responsabil logistică
Procesul şi mijloacele de colectare, analiză şi stucturare de informaţii în ceea ce priveşte plus valoarea, ne permit angajaţilor să luăm decizii eficiente şi în timp real. Profesionişti în vânzări, interacţionăm în mod continuu cu mediul competitiv al firmei (consumatori, competitori, furnizori). Această interaţiune ne permite o colectare constantă de informaţii din surse primare, lucru extrem de important pentru orice proiect. Contactul permanent şi angajarea în discutii cu clienţii fideli şi cei cu potenţial, cu furnizorii loiali adaugă “profunzime” şi o plus valoare acţiunilor noastre…

Ştefan Gomboş – Responsabil service
Au trecut 10 ani în care am căutat, continuat să-mi îmbogăţesc şi perfecţionez experienţa acumulată. Astfel pot spune cu deschidere şi mulţumire că pot aduce un plus în mulţumirea colaboratorilor firmei, beneficiind de sprijinul întregii echipe ARC. Alături de colegi, vă stăm la dispoziţie pentru a vă ajuta să fiţi mereu în avangarda tehnologiei.

Alina Turlacu – Verificator Metrolog
În anul 2007 am decis să schimb ceva în viaţa mea şi să mă gândesc mai serios asupra viitorului meu, acesta fiind momentul când mi-am dorit să fac parte din echipa ARC. Fiind primul meu job am fost puţin emoţionată pentru ceea ce avea să se întâmple ulterior, dar în acelaşi timp, am fost mândră de a fi acceptată în această echipă dinamică, puternică care lucrează la standarde înalte de profesionalism. Am găsit aici un mediu extraordinar cu oameni calzi şi veseli, acest lucru ajutându-mă să câştig mult curaj şi încredere în forţele proprii.

Monica Pârâianu – Asistent Manager
Acum 3 ani am intrat în firma ARC Braşov. Dorinţa mea în momentul acela era de a cunoaşte ce înseamnă munca în echipă şi de a învăţa cât mai multe de la colegii mei mult mai experimentaţi. În acest moment pot spune că fac parte dintr-o echipă minunată de la care am învăţat ce înseamnă: “cooperare”, “dezvoltare” şi mai ales “solidaritate”. Valorile bine definite care stau la baza echipei ARC şi puterea tuturor din această echipă de a le materializa sunt motorul acestei firme.

Andreea Marian – Account manager
Arc Braşov îşi continuă existenţa şi “după 20 de ani”, fiind un jucător cheie pe piaţa aparatelor de măsură şi control. Înfloreşte şi este în continuă dezvoltare prin diversitatea şi calitatea serviciilor oferite clienţilor, profesionalism şi seriozitate. Privind în urmă, pot spune că cei aproape trei ani de zile de când fac parte din familia Arc m-au învaţat că sunt în continuu proces de învaţare, dezvoltare şi acumulare de cunoştinţe. Cu o echipă capabilă şi un nou sediu ce contribuie decisiv la factorul “WOW”, vom fi mereu la dispoziţia clienţilor noştri.

Mihaela Măţău – Contabilitate primară
Alexander Graham Bell spunea că un inventator este un om care priveşte în jurul lui şi nu este mulţumit de lucruri aşa cum sunt. Vrea să îmbunătăţească tot ceea ce vede, vrea să aducă foloase lumii. Pentru noi “arcaşii”, lumea este compusă din clienţi, iar noi suntem inventatorii.

Carmen Dobre – Şef laborator Metrologie
În orice activitate, succesul este rodul efortului comun al muncii în echipă. Aceasta presupune abilitatea de a lucra împreună pentru atingerea unui ţel comun. Þelul nostru comun este de a oferi clienţilor servicii de metrologie ireproşabile, de a răspunde aşteptărilor lor rapid şi eficient. La baza activităţii noastre stau cerinţele standardului SR EN ISO/CEI 17025:2005. Implementarea şi respectarea cerinţelor acestui standard în cadrul laboratorului, reprezintă o garanţie a calităţii serviciilor oferite clienţilor noştri, a unui comportament responsabil şi imparţial.

Gabriel Ghioca – Director tehnic
Progresul neverosimil uneori din domenii precum IT, automatizări, transmisii de date, energii alternative, industria auto etc., trebuie susţinut de un background puternic, constând din exploatare, mentenanţă, testare, depanare pentru echipamentele aferente acestor domenii. Soluţiile pentru aceste operaţiuni trebuie să ţină pasul cu evoluţia tehnologiei. Specialiştii promotori ai acestor soluţii trebuie să fie mereu cei mai buni, cei mai bine pregătiţi să facă faţă provocărilor. Aceştia suntem noi… Cei care suntem în spatele funcţionării ireproşabile a unei staţii electrice, a unei linii de producţie, a unui sistem de automatizare…

www.arc.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal NUMAI pentru a răspunde comentariilor/solicitărilor dumneavoastră.
  • Pentru a primi raspunsuri adecvate solicitărilor dumneavoastră, este posibil să transferăm adresa de email și numele dumneavoastră către autorul articolului.
  • Pentru mai multe informații privind politica noastră de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal, accesați link-ul Politica de prelucrare a datelor (GDPR) si Cookie-uri.
  • Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la modul în care noi prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor la adresa de email: gdpr@esp2000.ro
  • Abonați-vă la newsletter-ul revistei noastre