DUK – Măsurare ultrasonică a curgerii – soluţie pentru multe domenii de activitate

by donpedro

KOBOLD Messring GmbH a creat aceste debitmetre pentru măsurarea curgerii în cazul lichidelor de vâscozitate scăzută. Acestea măsoară şi monitorizează debitul pe principiul supersonic, dar au şi funcţii de numărare şi dozare.
Sunt disponibile 6 variante de conectare, de la ½ la 3 inch, G sau NPT, iar domeniul de măsură al debitului este de la 0.08-20 L/min. la 2.5-630 L/min. acoperind aproape toate aplicaţiile.
Varianta standard este din alamă, dar este disponibilă şi varianta din oţel inoxidabil pentru măsurarea mediilor agresive. Acceptă presiuni de până la 16 bar şi temperaturi de până la 90°C.
Din punct de vedere al procesării datelor, DUK poate avea ieşire în comutare, ieşire în frecvenţă sau ieşire analogică şi i se poate adăuga un display.
Contorizarea electronică poate afişa simultan cantitatea de lichid totală scursă sau până la un moment dat. Ieşirea anlogică împreună cu 2 relee poate fi folosită pentru procesarea semnalelor.
Prin debitmetrul ultrasonic DUK, KOBOLD Messring GmbH a creat un dispozitiv general utilizabil ce captivează prin calitatea superioară, flexibilitate şi un larg domeniu de măsură.
www.oboyle.ro

Adaugă un comentariu