Condensatori pentru motoare fabricaţi de DUCATI

by donpedro

TME a devenit distribuitor al societăţii DUCATI energia. DUCATI este un producător italian de condensatori pentru curent alternativ utilizaţi pentru motoarele electrice şi lămpi de iluminat.
Oferta TME include condensatori din polipropilenă de înaltă calitate din seria 4.16.10, caracterizaţi de durabilitate şi fiabilitate ridicate, disponibile într-o gamă largă de capacităţi şi versiuni.
Condensatorii sunt înfăşuraţi dintr-un film de polipropilenă cu electrozi cu strat subţire placaţi în vid. Filmul este sigilat cu ajutorul răşinii poliuretanice. Condensatorii au formă de cilindru cu dimensiuni de la 25 x 49 mm până la 55 x 117 mm (diametru x lungime), închişi în carcase din plastic neinflamabile. Aceste dispozitive sunt prevăzute pentru montare prin înşurubare (şuruburi M) şi sunt disponibile cu diferite tipuri de borne, inclusiv cele mai populare, precum conectorii cu fixare prin împingere 6,3 mm sau fire.
Condensatorii, datorită structurii lor, sunt caracterizaţi prin dimensiuni şi greutate relativ mici şi un sigiliu strâns (versiunea IP55 cu cablu). Condensatorii seria 4.16.10 au certificate VDE, IMQ şi ASE prin care se confirmă conformitatea lor cu Standardul EN 60252-1. Dispozitivele cu capacitate de 2-40µF şi 45-60µF îndeplinesc cerinţele Clasei B a acestui Standard pentru tensiuni nominale de 425 şi, respectiv, 400 VAC, ceea ce înseamnă că durata lor de viaţă prevăzută este de 10 mii de ore. Toate tipurile acestor condensatori sunt caracterizate printr-o toleranţă de ±5% şi în versiunea standard sunt prevăzute pentru funcţionare la frecvenţe de 50-60 Hz şi la temperaturi de la -25 până la +70°C. Datorită valorii mici a inductanţei au un factor tand de pierdere mic, care nu depăşeşte 0,002 la +20°C. Tensiunea de izolare este testată în fabrică (test 2 secunde) şi între bornele conductorilor este de cel puţin de două ori mai mare decât tensiunea nominală şi este de cel puţin 3kV între borne şi carcasă.
Oferta curentă a TME include de asemenea condensatori DUCATI din seria 4.16.17, care se disting în primul rând datorită tensiunii nominale mai mari, şi anume 475 VAC, cu o durată de viaţă previzionată de 10.000 ore.

Pentru mai multe informaţii:
Transfer Multisort Elektronik s.r.l.
Str. B.P. Haşdeu nr. 8, Timişoara
Tel.: +40 356467401, Fax: +40 356467400
e-mail: romania@tme.eu
www.tme.eu

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu