Cel mai plat senzor de poziţie magnetostrictiv existent pe piaţă

by donpedro

Măsoară până la 5500mm fără contact
Noul produs PCFP25 în seria POSICHRON® al firmei ASM este cel mai plat senzor de poziţie magnetostrictiv existent la ora actuală pe piaţa mondială. Cu o înălţime de 8mm şi lăţime de 28mm, senzorul a fost conceput pentru implementarea în aplicaţii cu spaţiu restrâns, lucrează pe principiul magnetostrictiv fără contact, deci fără uzură şi fără necesitate de întreţinere. POSICHRON® este numele unei familii de senzori de deplasare liniară, la care determinarea poziţiei se face magnetostrictiv. Profilul plat PCFP25 din această familie deschide posibilitatea măsurării deplasării în aplicaţii cu spaţiu foarte restrâns.
Măsurarea poziţiei este absolută şi stau la dispoziţie interfeţe de ieşire 0-10V, 4-20mA sau CAN-bus. Senzorul PCFP25 este disponibil până la lungimi de 5500mm şi are un grad de protecţie IP64.
Montajul senzorului este simplu, iar magnetul culisează fără contact pe întreaga lungime constructivă. Sistemul de măsurare este unul fără uzură. Nu necesită întreţinere şi se remarcă printr-o rezistenţă mare la şocuri şi vibraţii.
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu