Module Lantronix direct din stoc, la cele mai bune preţuri

18 SEPTEMBRIE 2009

Dispozitiv Server cu XPort încorporat
– Necesită un minim de echipament electronic pentru validarea web virtuală;
– Comanda de la distanţă şi control al echipamentelor de margine;
– Statusul echipamentelor de margine în timp real via alertă e-mail;
– Criptare AES 256-bit pentru comunicaţii securizate;
– Conformitate EMC/EMI; conformitate RoHS;
– Tot ce aveţi nevoie – toate într-un singur pachet RJ45.

Realizaţi conectivitatea reţelei în produsele dvs., rapid şi simplu
XPort® este o soluţie compactă, integrată, care permite validarea web a oricărui dispozitiv cu capabilitate serială. Prin încorporarea XPort în proiectarea produsului, producătorii pot oferi conectivitate de reţea ca o caracteristică standard în termen de săptămâni – astfel încât să poată fi accesate şi controlate de pe internet.

O întreagă reţea într-un pachet foarte mic
XPort elimină complexitatea de proiectare şi de conectivitate de reţea într-un produs prin care încorporează toate componentele hardware şi software necesare în interiorul unei soluţii unice integrate. Mai mic decât degetul dvs., el include toate caracteristicile esenţiale de reţea, inclusiv o conexiune Ethernet 10Base- T/100Base-, un sistem de operare, un server de web încorporat, alerte e-mail, un protocol TCP/IP complet şi o criptare AES 256-bit pentru comunicaţii securizate. Acest modul procesor uşor de încorporat într-o reţea le permite inginerilor să se concentreze pe responsabilităţile lor principale, reducând timpul de dezvoltare şi costurile, făcând astfel să crească valoarea adăugată.

Modul de reţea pentru comunicaţii integrate
XPort este alimentat de procesorul de reţea DSTni™ SoC, care include 10/100 MAC/PHY şi 256 KB de SRAM. Conţine un web server cu un dispozitiv pentru comunicaţii via standard Internet browser. Capacitatea de Web poate fi folosită pentru o configurare de la distanţă, monitorizare în timp real sau depanare. XPort are 512 KB de on-module Flash pentru pagini web şi upgrade-uri de software. Acesta acţionează ca un coprocesor dedicat care optimizeză activităţile în reţea, permiţând microprocesorului gazdă să funcţioneze la o eficienţă maximă.

Construind echipamente inteligente
Cu XPort puteţi încorpora inteligenţă în orice produs electronic pentru aplicaţii cum ar fi:
– Diagnosticare la distanţă şi upgrade-uri;
– Urmărire de la distanţă şi reumplere;
– Automatizare şi control;
– Managementul energiei;
– Colaborare la distanţă;
– Livrare de conţinut personalizat.

Robust, cu multe caracteristici software
Eliminând necesitatea de a negocia complicaţiile Transmission Control Protocol (TCP) sau Internet Protocol (IP), XPort încorporează:
– Un sistem de operare în timp real robust (RTOS);
– Un protocol complet de reţea;
– Dovedit, gata de utilizare aplicaţii serial-to-wireless;
– Web server încorporat pentru dispozitivul de comunicare şi configurare via standard browser.

Bazat pe Windows DeviceInstaller™ face configurarea pentru unul sau mai multe Xport-uri într-o sub-reţea repede şi uşor.
– Instalare şi configurare XPort şi încărcare date;
– Alocare IP şi alte adrese specifice reţelei;
– Setarea parametrilor wireless;
– Încărcare pagini web personalizate şi vizualizare date specifice echipamentului;
– Încărcare web bazată pe configurarea dispozitivului;
– Verificare sau interogare a dispozitivelor ataşate reţelei;
– Permite comunicarea Telnet cu echipamentul /echipamentele.

XPort Direct+ Echipament Server încorporat
– Crearea unei reţele puternice şi accesibile pentru orice dispozitiv cu o interfaţă serială pe microcontroller-ul său;
– Module integrate cu RJ45 şi reţea dedicată SoC;
– Web server, protocol TCP/IP şi dezvoltare software Windows;
– Până la 921 Kbps rata de date;
– Low profile compact (<12 mm); - 2 x 12 pin, 2 mm antetele; - Trei pini GPIO; - RS-232/RS-485 gata. Conectivitate Ethernet şi un puternic Web Server într-un modul gata de acţiune
XPort® Direct+™ compact este un modul cu server încorporat capabil să furnizeze o conectivitate Ethernet precum şi capabilităţi web server de înaltă performanţă.
Fabricanţii de volume mari, cu produse sensibile la preţ pot acum rapid şi chiar îşi pot permite un web virtual încorporat pe orice dispozitiv cu o interfaţă serială pe microcontroller. Cu această capabilitate, fabricanţii pot oferi acces la distanţă şi control asupra Internet ca o caracteristică standard în produsele lor.

Platformă economică pentru implementări de volume mari
Această soluţie gata de utilizat a fost realizată şi în acelaşi timp testată pe piaţă cu tehnologia oferită de XPort. Cu al său cost scăzut şi funcţionalitate puternică, XPort Direct+ este ideal pentru dezvoltarea unor serii mari de produse acolo unde costurile scăzute, funcţionalitatea limitată a microcontrolerelor gazdă, creează o barieră în implementarea reţelei.
– Automatizare clădiri (iluminat, etc.);
– Consumatori electronici;
– Aplicaţii de contorizare a energiei;
– Automatizări casnice (echipamente audio, panouri de alarmă, etc.);
– Puncte de vânzare produse (POS);
– Cititoare RFID;
– Senzori şi controllere;
– Maşini automate de distribuit produse alimentare (automate de cafea etc.)
– Bunuri de folosinţă îndelungată.

Modul pentru reţele de comunicaţii integrate
XPort Direct+ acţionează ca un modul co-procesor dedicat să optimizeze activităţile reţelei, permiţând microcontrolerului gazdă să funcţioneze la eficienţă maximă. Datele seriale de la microcontrollerul CMOS logic-nivel serial sunt pachetizate şi livrate pe reţeaua Ethernet via TCP sau UDP pachete de date. Similar, pachetele de intrare TCP sau UDP sunt dezlegate şi prezentate echipamentului ataşat pe interfaţa serială a microcontrollerului.
XPort Direct+ dispune de un web server încorporat pentru comunicaţii cu un echipament via standard Internet browser. Capabilitatea Web poate fi utilizată pentru configurare de la distanţă, monitorizare în timp real, actualizare şi depanare. XPort are 512 KB pe un modul Flash pentru pagini web şi actualizare microprogram.
Acest modul complet integrat şi gata de acţiune include de asemenea 10/100 MAC/PHY, 256 KB de SRAM şi un jack RJ45 cu magneţi. Uşor de încorporat, acest modul server permite inginerilor să se concentreze pe competenţele lor de bază, reducând costurile şi timpul de dezvoltare, crescând valoarea adăugată.

Echipament WiPort incluzând Server Wireless
– Reţea wireless 802.11 b/g pentru orice echipament electronic virtual;
– Construcţie Ethernet fără fir de legătură;
– Securitate wireless cu IEEE 802.11i-PSK,WPA-PSK, TKIP;
– Securizare comunicare end-to-end cu standarde avansate de criptare (AES);
– Conformitate cu FCC clasa B, UL şi EN EMC;
– Tehnologia Lantronix SmartRoam furnizează o conectivitate mobilă şi îmbunătăţeşte fiabilitatea.

Construiţi o reţea wireless 802.11 b/g în produsele dvs.
Fiind un modul compact, care integrează hardware şi software, WiPort® vă permite să construiţi reţele wireless în orice echipament electronic virtual cu serial sau capabilitate Ethernet. Cu WiPort produsele dvs. pot fi accesate wireless şi controlate printr-o reţea sau prin Internet!
Echivalent unei cărţi, WiPort reduce complexitatea proiectarii RF şi a reţelelor Ethernet, permiţând inginerilor să se concentreze asupra competenţelor lor de bază în proiectarea produselor. Minimizează riscurile, reduce costurile şi scurtează timpul de dezvoltare. Doar se conectează alimentarea şi ieşirea UART, iar produsul este gata de conectare într-o reţea wireless!

Modul pentru o procesare completă într-o reţea wireless
Dezvoltat de Lantronix DSTni™ procesorul Ethernet SoC care include 10Base-T/100Base-TX MAC/PHY şi 256 KB pe un chip SRAM, WiPort include de asemenea un 802.11 b/g radio complet şi 2MB de memorie Flash pentru stocarea paginilor web şi actualizarea sistemului. WiPort este un modul co-procesor dedicat care optimizează activitatea reţelei, permiţând microprocesorului gazdă să funcţioneze la eficienţă maximă. WiPort se poate conecta prin a sa “buclă” coaxială la o antenă montată la un tablou extern pentru o rapidă integrare electromecanică. WiPort lucrează cu dispozitive seriale sau interfeţe Ethernet. Conectivităţile SPI, I2C, USB sau CAN pot fi înglobate ca opţiune viitoare.

Înaltă fiabilitate WiFi pentru o mai bună mobilitate
Cu tehnologia exclusivă SmartRoam, MatchPort b/g Pro urmăreşte continuu puterea semnalului în punctele de acces (AP) din raza de acţiune. Dacă este necesar, pre-autentifică şi realizează o tranziţie lină şi automată către un punct de acces cu un semnal mai puternic. Acest lucru îmbunătăţeşte mobilitatea în interiorul unei clădiri, depozit sau o reţea de campus, fiind necesar mai puţin timp pentru re-autentificare din cauza unei conexiuni pierdute sau re-asociere cu un semnal mai puternic.

Securitate Bulletproof
Cu criptarea IEEE 802.11i-PSK sau WPA (PSK, TKIP) WiPort oferă o înaltă securitate. WiPort suportă criptare 256-bit în conformitate cu standardele avansate de criptare (Rjindael) pentru un adevarat end-to-end (cablu la wireless la cablu) transfer de date sigur.

Robust şi cu multe caracteristici software
Eliminînd necesitatea de a negocia complicaţiile Transmission Control Protocol (TCP) sau Internet Protocol (IP),WiPort încorporează:
– Un robust sistem de operare în timp real (RTOS);
– Un protocol de reţea complet;
– Dovedit, aplicaţie gata de utilizare serial-la-wireless;
– Web server încorporat pentru comunicare şi configurare via standard browser.
DeviceInstaller™ bazat pe Windows face configurarea unuia sau mai multor WiPorts într-o sub-reţea rapidă şi uşoară.
– Instalare şi configurare WiPort şi încărcare microprogram;
– Alocă IP şi alte adrese specifice de reţea;
– Setează parametri wireless;
– Încarcă pagini web personalizate şi vizualizează date specifice ale dispozitivului;
– Încarcă configurarea web a dispozitivului;
– Verifică sau interoghează dispozitivele ataşate de-a lungul reţelei;
– Permite comunicarea Telnet cu dispozitivul.

Legarea Ethernet-la-Wireless
Cu un port Ethernet separat, WiPort oferă abilitatea unică a unei legături transparente între echipamentele Ethernet existente la o reţea wireless.

Scanează, adună şi raportează parametri radio
Cu comanda sa Scan, WiPort are capacitatea de a raporta adrese MAC, RSSI şi SSID care sunt extrem de folositoare pe timpul funcţionării site-ului. Comanda adiţională a statusului reţelei raportează canalul, infra/adhoc, tipul de securitate, autentificarea, tipurile de criptări asociate pentru asocierea curentă.
Tipurile selectate de dispozitive server Lantronix sunt disponibile imediat din stocul nostru din Slovacia şi pot fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare direct la adresa dvs.:

XPort XE XP1001000-03R – XPort RoHS temperatură extinsă
XPort Direct+ XPD1001000-01 – modul echipament reţea, vrac, RoHS
WiPort: WP2001000G-02 – WiPort b/g împachetare vrac

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.soselectronic.ro

Contact:
Catalin Burlacu

SOS electronic s.r.o.
Mobile: +4 0742 856 077
Phone number: +4 0311 020 475
Fax number: +4 0311 020 476
E-mail: burlacu@soselectronic.com
info@soselectronic.ro
technik@soselectronic.com
Web-site: www.soselectronic.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal NUMAI pentru a răspunde comentariilor/solicitărilor dumneavoastră.
  • Pentru a primi raspunsuri adecvate solicitărilor dumneavoastră, este posibil să transferăm adresa de email și numele dumneavoastră către autorul articolului.
  • Pentru mai multe informații privind politica noastră de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal, accesați link-ul Politica de prelucrare a datelor (GDPR) si Cookie-uri.
  • Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la modul în care noi prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor la adresa de email: gdpr@esp2000.ro
  • Abonați-vă la newsletter-ul revistei noastre