Comet Electronics România – Suportul tehnic oferit de Comet Electronics uşurează dezvoltarea proiectelor noi

22 MAI 2009

Într-o lume a componentelor electronice aflată în dezvoltare continuă şi rapidă, echipa noastră FAE vă oferă posibilitatea de a găsi rapid produsele potrivite pentru orice aplicaţii speciale, datorită experienţei bazate pe viziunea de ansamblu asupra unei pieţe complexe precum şi procesului constant de instruire din partea furnizorilor. Relaţia excelentă pe care o avem cu echipele tehnice şi de marketing ale furnizorilor noştri face posibil ca această echipă să concentreze toate noutăţile tehnice şi de producţie într-un singur departament şi ajută ca proiectele clienţilor noştri să rămână actuale.
Colaborarea strânsă cu echipele de proiectare ale clienţilor noştri permite un transfer uşor al informaţiilor tehnice de la producătorii de componente electronice până la proiectanţii produsului final. Totodată, feedback-ul tehnic, pe care echipa noastră de ingineri de aplicaţii îl transmite furnizorilor noştri transformă rezolvarea tuturor problemelor tehnice într-un proces simplu şi rapid, înlăturând toate obstacolele din calea procesului de proiectare.
Încă din 2004 departamentul nostru de FAE se dezvolta în direcţia asigurării unei relaţii strânse cu clienţii săi şi a rezolvării în cel mai scurt timp a tuturor proiectelor de hi-tec. Echipa noastră de ingineri beneficiază de şcolarizări tehnice, suport tehnic din partea furnizorilor noştri, ceea ce duce la dezvoltarea capacităţii de găsire a soluţiilor.
În prezent, un grup de patru ingineri proiectanţi lucrează în echipa tehnică a firmei Comet Electronics, oferind clienţilor suport în proiectarea software şi hardware. Un specialist în proiectare de circuite imprimate (CI), cu o vastă experienţă în placi multistrat şi a celor cu funcţii speciale, face parte din departamentul FAE al firmei Comet Electronics completându-i capacitatea de proiectare.
Oferind o bază tehnică solidă clienţilor noştri, echipa de FAE a firmei Comet Electronics colaborează strâns cu inginerii de aplicaţii ai furnizorilor pe tot parcursul procesului de proiectare al unui client pentru a forma o combinaţie eficientă de inovaţii, fiabilitate şi preţ.
Cu experienţa acumulată în procesul de suport pentru clienţi, echipa noastră de ingineri de aplicaţii este acum capabilă să ofere schiţe de referinţă care să corespundă nevoilor curente de proiectare, creând o platformă rapidă de lansare pentru dezvoltările viitoare.
Asistarea utilizării şi selecţiei componentelor, bazată pe exemple de aplicaţii şi pe fluxul continuu de informaţii la şi de la furnizorii noştri pot economisi costuri semnificative şi timp de proiectare.
În stadiul final al unui proiect, seviciile oferite de grupul de FAE, ca suportul pentru proiectarea CI, construirea prototipului şi evaluarea, pot reduce la minimum perioada de ieşire pe piaţă.
Prin adăugarea serviciilor noastre către clienţi ca suportul tehnic şi capabilitatea de a fabrica prototipuri, Comet Electronics îşi întăreşte poziţia de furnizor de soluţii complete pe piaţă precum şi pe cea de partener pe termen lung pentru toţi clienţii noştri.
Pe toată durata procesului de proiectare, noi asigurăm fluxul continuu de informaţii de la furnizorii de componente către clienţi. În felul acesta, printre alte benficii, prevenim utilizarea componentelor greu de găsit şi a celor a căror producţie va fi oprită, asigurând o fabricaţie viitoare fără oprelişti. Accesul la informaţii de la furnizorii noştri privind produsele actuale, precum şi a celor planificate să fie introduse în curând pe piaţă dau clienţilor noştri posibilitatea de a porni rapid proiecte sau reproiectări, ceea ce le oferă posibilitatea de a fi flexibili şi să răspundă prompt la evoluţia pieţii.
Colaborarea strânsă cu departamentul nostru de producţie, vasta experienţă în design-ul şi adaptarea plăcilor, nu oferă inginerilor noştri numai cunoştinţe teoretice în ceea ce priveşte procesul de fabricaţie, ci şi o adevărată experienţă în pregătirea produselor concepute pentru etapele ulterioare: fabricaţie, testare şi mentenanţa produselor.
Echipa de FAE a firmei Comet Electronics asigură un parteneriat continuu şi flexibil cu toţi clienţii noştri, în toate etapele muncii lor, creând nu doar soluţii rapide şi avansate, ci şi stabilitatea necesară pentru procesul de fabricaţie.

Dezvăluirea “misterului” noilor tehnologii este o altă sarcină importantă a departamentului FAE
Grupul nostru FAE pune un accent deosebit pe inovaţii şi este întotdeauna în căutare de tehnologii de ultimă oră, ţintind cele mai avansate cerinţe ale pieţei. Activând în domenii de vârf, precum iluminarea cu led-uri de mare putere, comunicaţii wireless avansate, comunicaţii mobile de mare viteză şi procesare avansată de date digitale, inginerii de aplicaţii ai firmei Comet Electronics sunt pregătiţi să răspundă cerinţelor clienţilor în ceea ce priveşte soluţiile tehnologice cele mai avansate.
Politica mondială de economisire a energiei are un impact puternic asupra pieţei de produse electronice. Noi tehnologii precum led-uri de putere înaltă, alimentatoare de mare eficienţă şi gestionarea puterii în mod inteligent sunt câteva din domeniile de mare interes pentru echipa de suport tehnic Comet.
Parteneriatul încheiat cu companii de vârf din domeniul tehnologiilor de economisire a energiei, precum CREE şi Seoul Semiconductor pe piaţa led-urilor de putere, Power Integrations şi Aimtec pentru soluţii de surse de alimentare, precum şi Microchip pentru piaţa de microcontrolere oferă firmei Comet Electronics şi clienţilor ei un câmp larg de noi oportunităţi.
Rapiditatea cu care se dezvoltă piaţa face ca vechile soluţiile hi-tec pentru produse de masă şi serviciile şi platformele scumpe să devină soluţii de masă în cel mai scurt timp. Astfel, comunicaţiile mobile GPRS/HSDPA şi sistemele de navigaţie GPS devin soluţii populare în numeroase pieţe şi pentru numeroase aplicaţii, precum automatizări industriale, aplicaţii de birou, pentru automobile, sau pentru produse de consum.
Lucrând cu furnizori cu o lungă experienţă în suportul clienţilor, precum Cinterion (fosta divizie SIEMENS M2M) în domeniul comunicaţiilor GSM/GPRS, u-Blox în domeniul sistemelor de navigaţie GPS, DIGI International în comunicaţiile wireless şi tehnologiile embeded, inginerii noştri de aplicaţii sunt capabili să acceseze bazele de date tehnice de care dispun şi să-şi folosească experienţa pentru proiectele clienţilor noştri.
Echipa de consultanţă a firmei Comet Electronics vă va ajuta să descoperiţi “misterele” soluţiilor complexe modulare cum sunt platformele modulare GSM TC63i – TC65i – MC75i de la Cinterion, sau modulele u-Blox LEA-5x şi NEO-5x.

De câte ori aveţi nevoie de ajutor – cereţi-l de la noi!
Inginerii noştri de aplicaţii sunt întotdeauna pregătiţi să ajute un client să găsească soluţia potrivită pentru aplicaţia respectivă. Consiliind anual pentru mai bine de 50 de proiecte ale clienţilor Comet Electronics, echipa technică este o verigă importantă în procesul de comunicaţii de la vânzătorii şi furnizorii de soluţii până la consumatorul final.
Contactul permanent cu inginerii fabricanţilor de componente, îi menţine pe aceştia implicaţi în proiectul vostru folosindu-le din plin cunoaşterea şi experienţa lor în procesul de proiectare al clientului final. Dacă trebuie să căutaţi prin oferta uriaşă a marilor companii ca Microchip, ROHM sau Digi, sunteţi bine sfătuiţi să luaţi legătura cu echipa de suport tehnic Comet, care vă va oferi toate informaţiile necesare pentru a face cea mai bună alegere pentru proiectul dumneavoastră.

Demaraţi proiectele dumneavoastră împreună cu inginerii noştri de aplicaţii.
Dacă aveţi o idee despre un produs şi doriţi ca acest proiect să pornească imediat, dacă piaţa vă presează, întrebaţi inginerii noştri. Inginerii noştri pot să vă ajute cu un punct de pornire pentru proiect, dându-vă o soluţie bazată pe experienţa şi cunoştinţele lor. Un design conturat deja, hardware sau software, ar putea să vă economisească primele etape ale procesului de proiectare şi ar putea catapulta proiectul direct în fazele de test şi modificări. În plus, veţi beneficia de avantajul testelor fizice pentru toate componentele şi de verificarea performanţelor acestora pentru aplicaţia în cauză.
În departamentul nostru FAE este de asemenea disponibilă o colecţie foarte utilă de instrumente de laborator, unelte de dezvoltare şi demonstraţie, iar inginerii noştri sunt mereu pregătiţi să vă facă o demonstraţie specifică aplicaţiei sau să vă ajute să alegeţi uneltele de dezvoltare potrivite.

Aşa că, dacă aveţi o echipă supraaglomerată de proiectare, dacă nu vreţi să pierdeţi timpul, dacă piaţa vă presează pentru tehnologii noi – luaţi legătura cu departamentul FAE al Comet Electronics care vă poate ajuta prin:

1. Alegerea componentelor potrivite
2. Găsirea şi colectarea recomandărilor fabricanţilor, notelor de aplicaţii şi design-urilor de referinţă.
3. Schiţarea schemei electronice
4. Găsirea modulelor corecte de soft şi adaptarea acestora la nevoile voastre
5. Proiectarea plăcii de circuit imprimat
6. Suport în adaptarea proiectului pentru fabricaţie.

Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu dumneavoastră.

Contact
COMET ELECTRONICS
Bucureşti, Sector 2, Str. Grigore Ionescu Nr. 94, – Parter,
Tel: (021) 243 20 90, Fax: (021) 243 40 90
E-mail: office@comet.srl.ro
www.comet.srl.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal NUMAI pentru a răspunde comentariilor/solicitărilor dumneavoastră.
  • Pentru a primi raspunsuri adecvate solicitărilor dumneavoastră, este posibil să transferăm adresa de email și numele dumneavoastră către autorul articolului.
  • Pentru mai multe informații privind politica noastră de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal, accesați link-ul Politica de prelucrare a datelor (GDPR) si Cookie-uri.
  • Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la modul în care noi prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor la adresa de email: gdpr@esp2000.ro
  • Abonați-vă la newsletter-ul revistei noastre