Sony Ericsson alege Mobile Graphics Engine de la Epson

by donpedro

Pentru noile telefoane cu cameră integrată, Sony Ericsson alege Mobile Graphics Engine de la Epson
EPSON Research and Development Inc., lider în controlere LCD, a anunţat că EPSON S1D13711 Mobile Graphics Engine a fost aleasă pentru a o feri o grafica bogată şi suport de cameră digitală pentru noile telefoane recent anunţate de Sony Ericsson.
Designul S1D13711 a fost de la început gândit să ofere caracteristici complete, care să se potrivescă designului de arhitectură al lui Sony Ericsson, oferind caracteristici grafice de înalt nivel, combinate cu suport pentru camera digitală şi tehnologia de flux video, toate acestea la un consum minim de energie electrică.
Modelele T610 şi T616 sunt telefoane cu cameră complexe. Ambele au un ecran color de bună calitate (65.536 de culori), numeroase opţiuni de partajare a imaginilor, precum şi cel mai nou sistem de mesagerie. Tonurile sunt polifonice (32 de voci), şi, pentru cele mai bune jocuri, ambele modele suportă Java.
“Filozofia lui EPSON este să lucreze cât mai aproape de clienţi pentru a proiecta acele produse care să le satisfacă complet cerinţele specifice”, a declarat George Lyons, director, project management, EPSON Research and Development.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu