Tyco Electronics în România!

by donpedro

Tyco Electronics este liderul mondial al furnizorilor de componente electronice, soluţii pentru reţele, sisteme radio, sisteme şi servicii pentru telecomunicaţii subacvatice,
înregistrând vânzări către clienţi din peste150 de ţări.
Proiectăm, producem şi comercializăm produse pentru clienţi ce activează în cele mai diverse industrii, începând de la industria auto, a aparaturii electrocasnice, industria aerospaţială şi de apărare, până la telecomunicaţii, calculatoare şi industria produselor electronice de consum. Cu peste 8.000 de ingineri angajaţi şi capacităţi de producţie, vânzare şi relaţii cu clienţii în toată lumea, angajamentul asumat de Tyco Electronics este avantajul clienţilor noştri.
Mai multe informaţii despre Tyco Electronics puteţi găsi la www.tycoelectronics.com

Interviu cu directorul reprezentanţei Tyco Electronics România, Dl. Claudiu Ioan Totea

Reprezentanţa pentru România a companiei Tyco Electronics AMP GmbH s-a înfiinţat în 1996 în Bucureşti. În Mai 2007, Tyco Electronics România a inaugurat noul sediu din Calea Floreasca 39, etaj. 2, Sector 1.
Ca urmare a vânzărilor mereu în creştere având la bază produse şi servicii extrem de variate putem spune că suntem un partener de încredere pentru clienţii noştri.
În acest sens, Tyco Electronics România doreşte să răspundă oricărei solicitări din partea clienţilor referitoare la oferta noastră de produse şi servicii, care în mod cert va aduce reale satisfacţii.

Energii alternative – Componente pentru sisteme fotovoltaice

Cum veţi promova Tyco Electronics în România?
O strategie clară, în sensul promovării Tyco Electronics, va fi organizarea unor evenimente sub formă de simpozioane tehnice, materiale publicitare cu referire la portofoliul de produse Tyco Electronics, o campanie de promovare a brandurilor Tyco Electronics (ex. Schrack, AMP, HTS, Raychem etc.), descrierea diviziilor din cadrul Tyco Electronics şi nu în ultimul rând, participarea activă la târgurile de profil din ţară. Cu acest subiect voi reveni însă într-un număr viitor al revistei dumneavoastră.
Referitor la cele amintite mai sus, Tyco Electronics, divizia Global Industrial & Commercial, va organiza în perioada 11 – 12 Martie 2008 la Craiova, un simpozion cu tematica specifică aplicaţiilor feroviare, un eveniment de excepţie ce va cuprinde o serie de şase prezentări tehnice, adresate companiilor din industria feroviară. Acest seminar este primul dintr-o serie de 4 preconizate a avea loc în 2008.

Componente pentru sisteme de aerisire şi ventilaţie

Acest gen de seminarii vor familiariza potenţialii utilizatori cu cele mai noi şi performante produse din vastul portofoliu al firmei Tyco Electronics, respectiv dorim obişnuirea inginerilor români cu acest gen de evenimente. Dupa cum probabil ştiţi, Tyco Electronics este o companie avansată şi inovatoare cu peste 60 de ani de experienţă în domeniu.
Ca producător de top de componente electronice, de soluţii de reţele şi sisteme wireless stăm la dispoziţia clienţilor noştri în calitate de partener competent.
În cadrul activităţii de dezvoltare, în colaborare cu clienţii noştri, transformăm trendurile de ultimă oră în soluţii inovatoare. De la dezvoltarea componentelor şi până la optimizarea întregului proces impunem noi standarde.
Datorită centrelor noastre moderne de dezvoltare şi proiectare, precum şi a centrelor de producţie şi a organizaţiei noastre la nivel global, suntem aproape de clienţii noştri şi ne putem concentra rapid şi flexibil asupra dorinţelor individuale ale acestora, pentru a le oferi soluţii optime. În fiecare zi ne străduim să facem aceste produse mai rapide, mai inteligente şi mai compacte pentru a face viaţa mai uşoară pentru milioane de oameni.
În alta ordine de idei, îi invit pe toţi clienţii, respectiv potenţialii clienţi ai firmei Tyco Electronics, să profite de Know-How-ul nostru. Pot afirma, cu riscul de mă repeta, că SCOPUL NOSTRU ESTE SĂ OFERIM PROGRES CLIENŢILOR NOŞTRI.

Care este structura Tyco Electronics?
Am menţionat mai devreme că Tyco Electronics are a structură bazată pe mai multe divizii, fiecare dintre acestea având un specific şi portofoliu tehnic bine definite. În continuare am să prezint succint principala divizie Tyco Electronics.
“Global Industrial & Commercial” (GIC) este departamentul comercial al Tyco Electronics care dezvoltă, produce şi distribuie pentru cei cca. 50.000 de clienţi ai săi din toată lumea o varietate extraordinară de produse şi componente. Produsele noastre de calitate sunt folosite în domenii industriale precum:
industria producătoare de aparatură electrocasnică;
industria constructoare de maşini;
tehnică medicală;
dispozitive şi echipamente de măsurare şi control;
tehnică feroviară (infrastructură & material rulant);
echiparea structurală a clădirilor şi fabricilor;
energii regenerabile.
În oricare din domeniile menţionate, acordăm produsele, dezvoltările şi tehnologiile noastre inovatoare cu şi la clienţii noştri, precum şi la utilizatorii finali. O reţea de distribuţie întinsă completează posibilităţile de achiziţionare. Punem la dispoziţia clienţilor noştri întreaga noastră competenţă şi soluţiile noastre cele mai bune, şi îi ajutăm pe aceştia să-şi atingă obiectivele actuale şi pe cele din viitor. În continuare vă oferim o privire de ansamblu asupra sistemelor noastre de etichetare, a gamei de relee Tyco Electronics şi a dispozitivelor pentru aplicaţii de înaltă tensiune.

SISTEME DE IDENTIFICARE ŞI MARCARE – IDENTO
Tehnicienii noştri pentru aplicaţii au acces la o gamă largă de variante de produse, la materiale de valoare, precum şi la oferte de software şi de imprimante, găsind astfel soluţii eficiente pentru preocupările referitoare la sistemele de marcare. De la sisteme de marcare cu cod de bare pentru plăci conductoare de mare volum, trecând prin soluţii de marcare de mare performanţă, rezistente la foc, pentru instalaţii electrice din industria căilor ferate, din marină şi industria constructoare de maşini, până la plăcuţe gata tipărite, inscripţionate, pentru marcarea aparaturii, Tyco Electronics vă oferă o soluţie completă. La Tyco Electronics, identificarea înseamnă o durată de viaţă lungă, sisteme de tipărire de mare randament, manevrare uşoară, precum şi cele mai competitive software-uri. În afară de acestea, oferim traininguri, instalare şi întreţinere.

RELEE

Componente pentru industria de aparatură electrocasnică

Tyco Electronics este specialist în comutarea sarcinilor electrice. Forţa inovaţiei, o paletă largă de oferte şi dezvoltarea consecventă a produselor unor mărci tradiţionale precum SCHRACK, OEG, POTTER & BRUMFIELD şi AXICOM aduc Tyco Electronics în prima linie a ofertanţilor de relee. Familii de produse cunoscute pe plan mondial, precum RT, MSR şi SNR au impus standarde pe piaţă. Releele noastre acoperă aproape toate domeniile de utilizare, de la cel casnic, trecând prin echiparea comercială a clădirilor până la domeniile speciale industriale şi instalaţiile automatizate de producţie. Dezvoltările noastre recente se orientează către tehnologii moderne şi concepte de aplicare relevante ca siguranţă. Printre acestea se numără releele pentru module de siguranţă şi domeniul energiei solare, relee de reţea cu capacităţi reflow şi relee înguste, rezistente pentru dulapurile de distribuţie combinate cu monturi pentru echipamente cu conectare directă optimizate din punct de vedere al costului sau relee High Power pentru echiparea clădirilor. Cu produse ale mărcii noastre KILOVAC deservim aplicaţii speciale High-End în cadrul instalaţiilor de energie solară sau eoliană, precum şi drive-uri DC.

Aplicaţii de ÎNALTĂ TENSIUNE
Tyco Electronics oferă sisteme complete de înaltă tensiune între troleu de acoperiş şi transformator de frecvenţă pentru aplicaţii 50/25/15kV AC pe locomotive multisistem, trenuri de mare viteză şi automotoare. Oferta noastră variată pentru conexiuni, izolare, protecţie şi comutare este testată şi disponibilă gata pentru instalare. Portofoliul este completat de produsele noastre pentru 3/1.5/0.75kV DC. Produsele noastre HV (de mare putere) se disting prin tehnologia RAYCHEM de izolare, oferă avantaje precum rezistenţă la impact, asamblaj uşor (reducerea greutăţii asamblajului pentru acoperiş), dimensiuni reduse şi profil aerodinamic. Materialele rezistente şi căile de conturnare lungi fac ca produsele noastre de mare putere să nu necesite curăţire şi întreţinere aproape deloc. Calificări detaliate şi specificaţii de testare pe tipuri pot fi arătate pentru toate produsele din domeniul de mare putere. Pe baza cunoştinţelor noastre de specialitate în domeniul înaltei tensiuni, precum şi în domeniile electrotehnic şi mecanic putem dezvolta toate produsele în mod personalizat pentru clienţi, putând astfel satisface cerinţele speciale ale producţiei actuale de vehicule, precum şi ale reechipării şi întreţinerii. Într-o strânsă colaborare cu clienţii realizăm proiecte individuale cu ajutorul software-urilor 2D şi 3D şi oferim astfel soluţii inovatoare pentru o dezvoltare rapidă. Trecerea între vagoane DC cea mai nouă cu o consolă dezvoltată în mod special cu descărcare de sub tensiune cu un conductor intern flexibil măreşte flexibilitatea până la 4 milioane de mişcări.

Sisteme de automatizări industriale

Care sunt avantajele oferite de produsele Tyco Electronics?
Raportul calitate-preţ al produselor şi serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piaţă, iar satisfacţia clienţilor este obiectivul nostru prioritar.
În firma Tyco Electronics România este promovată o cultură organizaţională puternică având ca valoare fundamentală orientarea către client.

Cum vor putea clienţii dumneavostră să intre în posesia de cataloage, broşuri şi documentaţii tehnice?
Tyco Electronics oferă o varietate de cataloage speciale, de produse şi maşini, broşuri şi fişe actuale cu specificaţii, care vor fi de un real ajutor. Pentru informaţii suplimentare în legătură cu domeniul Tyco Electronics, Global Industrial & Commercial contactaţi filiala locală Tyco Electronics:

Tyco Electronics AMP GmbH
Reprezentanta pentru România
Calea Floreasca 39, Etaj 2; RO-014453 Bucureşti
Tel.: +40 (21) 311 3479
Fax: +40 (21) 312 0574
office.ro@tycoelectronics.com
www.tycoelectronics.com/industrial

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu