Controler de joasă tensiune hot swap cu limită de curent

by donpedro

Linear prezintă controlerul LTC4218 Hot Swap™ pentru protejarea plăcilor cu tensiuni de alimentare de sarcină de la 2,9V la 26,5V. Când placa este inserată în backplane, pot apare salturi mari de curent ce generează defectarea alimentării şi duc funcţionarea defectuoasă a altor plăci de pe magistrală. LTC4218 permite inserarea sau scoaterea sigură a plăcilor de pe backplane, prin utilizarea unui MOSFET de trecere cu canal N extern pe calea de alimentare pentru a limita salturile de curent la pornirea alimentării. Limita de curent este reglabilă, permiţând utilizatorilor să varieze pragul limită de curent sub diferite condiţii de sarcină, precum rotirea unui disk drive la operare normală.
Domeniul larg al tensiunii de operare şi limita reglabilă de curent, diferenţiază LTC4218 faţă de celelalte controlere de joasă tensiune Hot Swap de pe piaţă.
LTC4218 are o varietate de opţiuni de comandă. Versiunile Comercial (“C”) şi industrial (“I”) suportă domenii de temperatură de la 0°C la 70°C şi respectiv de la -40°C la 85°C. LTC4218 este disponibil în capsulă SSOP cu 16 terminale, în timp ce LTC4218-12 este disponibil în capsulă DFN cu 16-terminale, 5mm x 3mm, ambele fiind conforme RoHS.

Linear Technology Corporation
www.linear.com

Adaugă un comentariu