Carcase electronice marca HAMMOND

by donpedro

Compania Roccas ICCP SRL, cunoscută pe piaţa componentelor electronice încă de la începutul anilor 1990 şi prin carcasele electronice marca PacTec, vă propune o scurtă prezentare a gamei de carcase electronice a producatorului canadian HAMMOND.

Având birourile centrale şi unitatea principală de producţie în Canada, Hammond şi-a răspândit aria de distribuţie în întreaga lume, centrul principal pentru Europa fiind localizat în sudul Marii Britanii. Ca distribuitor oficial al acestuia, Roccas ICCP aduce pe piaţa românească toată gama de carcase electronice.
Aceste carcase electronice se găsesc într-o gamă extrem de variată, cuprinzând atât carcase executate din material plastic, cât şi din aluminiu.
Sintetizate, caracteristicile principale ale carcaselor Hammond pot fi grupate astfel:
materiale diverse de execuţie ale carcaselor (ABS, policarbonat, poliester ranforsat cu fibră de sticlă, aluminiu);
varietate extrem de largă de dimensiuni, începând de la cele mai mici carcase, de tipul celor utilizate la confecţionarea telecomenzilor auto, până la cele de mari dimensiuni, asemănătoare rack-urilor;
versatilitate mare în ceea ce priveşte utilizarea acestora în cele mai diverse aplicaţii industriale sau non-industriale (carcase opace, semi transparente, colorate în diverse nuanţe, prevăzute cu margini din cauciuc);
calitate excepţională a materialului şi aspect deosebit al finisării;
calităţi deosebite ale materialului (rezistenţă la foc, rezistenţă la imersiunea în lichide);
în afara carcaselor, pot fi comandate şi accesoriile necesare utilizării acestor carcase electronice: şuruburi de prindere, pereţi despărţitori pentru compartimentare, capace, sisteme de prindere a carcasei de diverşi suporţi etc);
toate produsele Hammond corespund din punct de vedere al reglementării RoHS.
Recent, Hammond a realizat o asociere cu compania RITEC, oferind astfel o gamă extinsă de dimensiuni şi forme de carcase electronice, a căror calitate este de necontestat, menită să acopere orice nevoie a unui proiect.
Ca o noutate de ultimă oră, Hammond a lansat versiunea Ice Blue Translucent a gamei de carcase de mici dimensiuni 1597XX care oferă posibilitatea de vizualizare în condiţii foarte bune a led-urilor de culoare albă sau apropiată, a cititoarelor şi a afişoarelor, acestea fiind montate în carcasă fără a fi necesară prelucrarea mecanică a carcasei.
Pentru a vă convinge de calitatea şi versatilitatea produselor pe care vi le propunem, vă invităm la sediul nostru din Bucureşti, Şos Pantelimon, nr 10-12, et. 6. În încercarea sa de a sprijini proiectele aflate în faza de început, fiţi convinşi că la noi veţi găsi tot suportul necesar!

ROCCAS ICCP
Şos Pantelimon, nr 10-12, etaj 6
tel: (021).252.89.90,
fax: (021).252.77.47,
roccas@roccas.ro
www.roccas.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu