Refractometru pentru zahăr,0-80%

by donpedro

Refractometre
Instrumente de înaltă calitate cu zona de manipulare din cauciuc, care elimină impreciziile cauzate de influenţa căldurii corpului utilizatorului asupra soluţiei testate. Refractometrele vor lucra în lumină ambientală, fără alte surse necesare; se plasează simplu o picătură sau două de eşantion pe prismă şi se citesc rezultatele imediat, scala fiind luminoasă şi clar definită pentru a face citirea mai simplă. Toate refractometrele sunt însoţite de instrucţiuni complete, unelte de calibrare şi soluţii, pipete de transfer şi geantă de transport.
Refractometru pentru zahăr 0-32%
Proiectat pentru aplicaţii precum controlul calităţii, dispozitivul determină conţinutul de zahăr al fructelor, sucurilor de fructe, vinului, laptelui, băuturilor nealcoolice şi berii. Dispozitivul poate fi utilizat şi în cazul operaţiilor de prelucrare industrială la soluţii de lubrificare, uleiuri de călire şi emulsii.
Refractometru pentru zahăr 0-80%
Proiectat pentru gem, marmeladă şi siropuri.
Refractometru pentru sare
Destinat pentru măsurarea conţinutului de sare în apa de mare, acvarii, heleşteuri etc. Scala este calibrată pentru clorură de sodiu, dar poate fi utilizată şi pentru magneziu, cesiu, potasiu, sulfat de cupru, iodură de potasiu, acid citric şi acid acetic.

Număr stoc RS: 344-5507

www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu