Mai multă putere de la circuitele intermediare folosind Rubycon!

by donpedro

RUBYCON DC-Link: gamă nouă de condensatoare electrolitice cu aluminiu (ELCAP), prevăzute cu terminale cu şuruburi şi nit inferior de montaj

Familia de ELCAP cu terminale cu şurub de la RUBYCON s-a îmbogăţit cu o nouă gamă prevăzută cu nit inferior de montaj. Datorită unei noi tehnologii de fabricaţie, noile dispozitive oferă o mult mai bună disipaţie termică.
Ca rezultat, noua gamă LSU-SM poate fi utilizată pentru curenţi de riplu cu 20% mai mari decât cei acceptaţi de gama existentă LSU. Folosind şuruburi mai mari (M6 în loc de M5), această nouă gamă oferă de asemenea un curent maxim mai mare, ajungând până la 80A.
O comparaţie succintă a celor 2 game LSU şi LSU-SM este prezentată în tabelul 1 de mai jos, iar capacităţile disponibile ale noii game LSU-SM sunt prezentate în tabelul 2.

RUBYCON fabrică aceste condensatoare în facilităţi proprii, asigurându-se astfel că produsele vor fi de o calitate excepţională aflată în permanent control propriu. În plus, tehnologia utilizată de RUBYCON asigură procese optime de asamblare a condensatoarelor, având sub control chiar şi echipamentele de asamblare, acestea fiind produse tot de RUBYCON. Rezultatul este o ofertă de condensatoare electrolitice cu aluminiu la cele mai înalte standarde tehnologice şi de calitate.
Gama LSU-SM este optimizată pentru utilizare în aplicaţii de tipul (fără a se limita la acestea):

· Invertoare
· Convertoare DC/DC sau AC/DC
· Amplificatoare Servo
· Surse de alimentare neîntreruptibile (UPS)

Datorită utilizării ELCAP în circuite intermediare de tip DC-Link care cer deseori soluţii individualizate, firma CODICO oferă şi produse cu design special, pentru o durată de exploatare foarte mare şi parametri de curent maxim şi de riplu conform cu aplicaţiile dvs. specifice.

Pentru detalii contactaţi: nicodin.turdeanu@codico.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu