Flowcode 3 – Continuare din numărul trecut

by donpedro

Studiu de caz – Flowcode în industrie
Librăria de componente inclusă a acestui sistem şi compatibilitatea cu modulele hardware E-block, îl face ideal pentru dezvoltarea rapidă de componente şi pentru monstre ale conceptului. Acesta nu este exclusiv pentru începători în ale programării: mulţi clienţi din industrie au experienţă în programarea în C, dar folosesc Flowcode pentru a realiza şi utiliza proiectele. Iată câteva exemple cu ce poate fi realizat cu Flowcode, folosint ca platformă hardware E-block-uri:

1. Microfonul electronic foloseşte tehnologia existentă în telefoanele mobile. Un mic circuit conţine un microfon şi un amplificator ce se alimentează de la un modul GSM Sony printr-un card SIM. Un Multiprogramator MCU PICmicro cu Flowcode este utilizat pentru a detecta un apel ce vine şi apoi direcţionează sunetul către cel care sună, acesta putând auzi ce se spune în cameră. Tastatura şi LCD-ul permit numeroase setări cu formări de numere de telefon la ore predeterminate.

2. Acest proiect electronic medical ilustrează un sistem cu senzori ECG. Datele ECG sunt adunate folosint o placă cu senzori conectată la un Multiprogramator PICmicro. Acesta găzduieşte un PIC16F877 programat cu Flowcode. Datele sunt trimise direct către un PC prin intermediul unei plăci RS232, iar afişarea se face cu un program Visual Basic. O tastatură şi un afişaj LCD asigură controlul sistemului.

3. Acest simplu MP3 player poate fi realizat dintr-un PICmicro seria 18 programat în Flowcode. Dispozitivul PICmicro se conectează la un cititor de card-uri SD şi la o placă de decodificare MP3. O tastatură şi un LCD asigură controlul unităţii, ce poate conţine 125 de melodii.

Preţuri pentru licenţe FlowCode 3
– 10 utilizatori, versiune în reţea = £350
– Professional = £99
– Site licence = £699
– Preţurile nu conţin TVA

Flowcode este disponibil ca versiune demo doar online. Toate copiile de Flowcode ce pot fi achiziţionate sunt disponibile doar pe CD!

Pentru mai multe amănunte în legătură cu achiziţionarea unei licenţe FlowCode 3 în limba română, vă rugăm să contactaţi redacţia noastră la unul din numerele de telefon 031805 9955; 031805 9887, 0722 707254, sau la adresa de email: office@electronica-azi.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu