Noul Firmware EZURIO suportă transmisii seriale cu 7 biţi de date!

by donpedro

Datorită succesului implementării tehnologiei Bluetooth (BT) în telefoane mobile sau PC-uri, acest mod de comunicaţie pe distanţe mici este din ce în ce mai popular şi în alte aplicaţii. Totuşi, pentru ca tehnologia să fie utilă unui număr crescând de posibile aplicaţii, firmware-ul modulelor BT trebuie să fie capabil să accepte diverse tipuri de comunicaţii seriale şi protocoale aferente. Odată cu lansarea noii versiuni firmware pentru modulele BT, EZURIO oferă o soluţie pentru o largă varietate de viteze de transmisie permiţând în acelaşi timp comunicaţii cu 8 sau 7 biţi de date. Consecinţa directă este că în acest mod este şi mai simplu să fie înlocuite comunicaţiile prin cablu în sistemele integrate.
Mulţumită uşurinţei integrării, modulele BT de la EZURIO şi-au câştigat deja numeroşi utilizatori. Oferind stiva de protocol BT completă şi un set de comenzi AT simple, integrate în firmware-ul modulelor, timpul de dezvoltare poate fi redus acum la ore în loc de zile sau chiar săptămâni în cazul altor fabricanţi. Ca un exemplu, s-au raportat integrări BT ale unei comunicaţii standard RS-232, în doar 30 de minute folosind module EZURIO!

În trecut, o întrebare frecventă din partea utilizatorilor adresată către EZURIO era dacă pot fi înlocuite cu tehnologie BT comunicaţiile RS-232 care utilizează viteze de comunicaţie nestandard şi 7 biţi de date. EZURIO a trecut la implementarea acestor facilităţi în firmware pentru a satisface cererile destul de numeroase. Rezultatul este că acei utilizatori care au produse cu timp de viaţă foarte mare, dispun acum de o modalitate de a integra BT în aplicaţiile lor fără a ţine cont de cât de “bătrână” este soluţia moştenită.

Avem clienţi cu preocupări pentru produse embedded care au achiziţionat soluţii wireless de la noi acum 10 ani când încă eram parte a grupului TDK. Acesta este motivul pentru care atât de mulţi clienţi ne consideră partenerii lor pentru soluţii wireless pe termen lung” spune Chris Shannon, CEO al EZURIO.

Este evident că EZURIO are foarte multe în comun cu CODICO, atât timp cât suntem distribuitori specializaţi pe telecomunicaţii de mai bine de 20 de ani, reprezentând printre alţii şi TDK. Garanţia că veţi beneficia de cele mai bune soluţii, cel mai uşor de implementat şi cele mai bune raporturi calitate/preţ pentru perioade lungi de timp măsurate în ani şi zeci de ani, nu doar câteva luni, este să apelaţi la CODICO!

Aş fi foarte încântat să-mi cereţi mai multe informaţii: nicodin.turdeanu@codico.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu