Termoviziunea – primul pas în reabilitarea termică a unei clădiri

by donpedro

Diminuarea consumurilor specifice de energie în toate sectoarele de activitate, respectiv conservarea energiei în clădiri reprezintă o prerogrativă a unei societăţi moderne care caută să obţină eficienţă în orice domeniu.
Ronexprim vă oferă un instrument necesar şi foarte eficient pentru îndeplinirea obiectivelor amintite mai sus – camera de termoviziune.
Avantajele termografiei sunt variate, inspectarea clădirilor realizându-se într-un timp scurt cu resurse financiare modice şi fără a deranja pe cei care locuiesc în clădire. Termografia aplicată în domeniul construcţiilor oferă posibilitatea descoperirii timpurii a defectelor, aprecierea gradului lor de risc, planificarea reparaţiilor imobilelor – obţinând în acest mod o descreştere a ratei de defectare precum şi o siguranţă în exploatare mai mare.

Cu noile camere de termoviziune de la Fluke descoperirea celor mai ascunse defecte ale unei clădiri nu mai este un lucru greu de realizat, în special în cazul izolaţiei termice al unui apartament sau case.
Utilizatorii unei camere de termoviziune Fluke obţin o imagine ce permite o identificare rapidă şi precisă a defectelor de izolaţie, locatarul fiind cel mai câştigat.
Nu se va pierde timp cu găsirea unei soluţii optime pentru conservarea energiei, deoarece softul cu care vine echipată camera Fluke va indica cu exactitate zonele şi defectele ce trebuie remediate.
Camerele de termoviziune FLUKE furnizează imagini şi o analiză eficientă a obiectelor şi a zonelor securizate (controlate) în timpul oricărei perioade a zilei, domeniile de aplicabilitate a acestor echipamente incluzând diagnosticarea structurilor şi a clădirilor, a echipamentelor de sursă de putere, detectarea pierderilor suferite de instalaţia de căldură, precum şi a focurilor ascunse.

Fluke Seria TiR şi Insight SX – Camere de Termoviziune pentru Construcţii

Caracteristici
Domeniu de temperatură (cu calibrare): -20OC ÷ 100OC;
Rezoluţie Senzor 320 x 240 pixeli fizici;
Frecvenţă (Hz): 60Hz;
Rezoluţie de temperatură (NETD) £ 0.05OC la 30OC;
Memorie până la 1000 imagini radiometrice pentru analize de temperatură detaliate;
Cameră foto încorporată;
Afişaj 5″ LCD antireflex;
Include Software Fluke
Inside-IR pentru postprocesare completă a imaginilor;
Garanţie 2 ani.

Ing. Radu Dumitrescu
RONEXPRIM srl
Str Cotiturii, nr 5, sector 1, Bucureşti
Tel: 021/314 3599,
314 3598
Fax: 021/313 6244
e-mail: rd@ronexprim.com
www.termoviziune.com
www.aparate-masura-control.ro

Adaugă un comentariu