Omron micşorează conectorii FPC

by donpedro

Omron a miniaturizat şi mai mult portofoliul de conectori FPC, prin introducerea unei versiuni de dimensiuni foarte mici, de doar 0.5mm grosime asamblat complet, fiind de asemenea o soluţie ce oferă o suprafaţă ocupată mică, datorită adâncimii ultra-mici de pătrundere.
XF2U al Omron este de 3.5mm dintr-un capăt într-altul şi de înălţime 0.5mm, astfel încât ocupă doar două treimi din aria plăcii unui conector comparabil, XF2M, bazat pe stilul cu 24 de trasee – comparabil din punct de vedere al cerinţelor de spaţiu cu soluţiile de înălţime 0.3mm. XF2U accceptă grosimea standard de 0.2mm pentru FPC-uri şi are în dotare mecanismul rotativ de blocare patentat al Omron, pentru reducerea numărului de paşi în asamblare.
Conectorul are un profil foarte mic, de 0.9mm şi are contacte pe ambele părţi permiţând cablului să fie înserat în orice fel. Noile produse extind gama de conectori FPC ai Omron, de 0.3mm şi 0.5mm înălţime pentru un cablu FPC de 0.3mm, 0.2mm şi 0.12mm grosime. Gama XF2M de 0.5mm grosime este oferită în cea mai mare varietate de stiluri, cu 14 versiuni diferite disponibile, cu 10 – 50 trasee pe un cablu FPC de 0.3mm grosime. O soluţie mai compactă este XF2B, de 0.3mm grosime, pentru un FPC de 0.2mm grosime. XF2C este o variantă eficientă din punct de vedere al costului pentru o interconectare FPC de 0.12mm, cu o înălţime a modulului asamblat de 0.9mm.

www.omroncomponents.co.uk

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu