Inovaţie în conversia de putere

by donpedro

COMET ELECTRONICS este distribuitor oficial al produselor KASCHKE şi dispozitivelor integrate de putere pentru Bulgaria, România şi Serbia

Cu peste 2 miliarde de circuite monolitice implementate în sursele de alimentare în comutaţie din întreaga lume, Power Integrations este lider în fabricarea circuitelor integrate de conversie a puterii, ce lucrează la tensiuni mari. Dacă un produs necesită o sursă de alimentare AC-DC de până la 250W sau un convertor 24/48V, DC-DC de până la 100W, IC-urile companiei pot asigura o soluţie eficientă din punct de vedere al costului şi energiei, cu un timp scurt de realizare.

Circuite pentru conversia puterii DPA-Switch®, DC/DC
Putere de ieşire de până la 100W;
Domeniu mare pentru tensiunea de intrare: de la 16Vdc până la 75 Vdc;
Suportă fyback şi topologie avansată de forwarding;
Elimină toate circuitele externe de măsurare a curentului;
Auto-restart la suprasarcină şi protecţie pentru buclă deschisă;
Controlul tensiunii permite folosirea a 75% din ciclu, fără compensarea pantei, în timp ce asigură o lăţime de bandă de 5-10kHz pentru buclă;
Detecţie de sub-tensiune (UV – under-voltage): respectă standardele ETSI;
Detecţie de supratensiune (OV – overvoltage) cu închidere pentru protecţie;
Redresare sincronă de cost redus: limitele de tensiune pentru închiderea UV/OV de pe poartă atunci când tensiunea vine direct de la bobina transformatorului.

Circuite AC/DC de conversie a puterii
Familia de produse LinkSwitch®
LinkSwitch®-TN pentru convertoare neizolate de încărcare/încărcare-ridicare pentru un curent de ieşire de până la 360mA;
LinkSwitch®-LP – până la 3W;
LinkSwitch® – până la 4W;
LinkSwitch®-XT – până la 9W.

Familia de produse TinySwitch®
TinySwitch® – până la 19W;
TinySwitch®-II – până la 23W;
TinySwitch®-IIINEW – până la 36W.

Familia de produse PeakSwitch® – destinată pentru performanţă la tensiuni de vârf cu o putere de ieşire maximă continuă de până la 75W şi 126W pentru putere de vârf.

Familia de produse TOPSwitch®:
TOPSwitch®-FX cu o putere de ieşire de până la 75W;
TOPSwitch® cu până la 150W;
TOPSwitch®-GXNEW cu până la 290W.

Avantaje ale circuitelor integrate de conversie a puterii AC/DC ale Power Integrations
Căldură emanată de EMI foarte scăzută datorită faptului că sursa este conectată la radiator. Drena, ce emite de obicei emisii de radio-frecvenţă datorită comutării tensiunilor mari, nu este conectată la radiator aici, astfel micşorând cantitatea de căldură degajată.
Toleranţa foarte scăzută pentru limita curentului interior (±7%) şi pentru frecvenţa de comutare (±6%) asigură un proiect sigur şi reduce costul sistemului.
Construit în circuit cu variaţii rapide ale frecvenţei, ce răspândeşte EMI radiat şi reduce costurile de filtrare ale acestuia.
Consumul în stand-by foarte scăzut (sub 300mW) permite proiectanţilor de surse de alimentare să respecte cerinţele tuturor standardelor de eficienţă ale energiei existente şi propuse din toată lumea.

Produse ce funcţionează la putere mică

PI Expert™: Setul de Design Sofware simplifică proiectul pentru sursele de alimentare off-line şi pentru convertoarele DC-DC bazate pe produsele Power Integrations. Acest set include:
PI Expert – Un software puternic ce preia necesităţile proiectanţilor pentru sursele de alimentare în comutaţie şi determină componentele critice necesare pentru a realiza o astfel de sursă, incluzând proiectarea transformatorului. Un proiect poate fi optimizat pentru eficienţă sau cost folosind proiectare auto sau opţiuni manuale de control.
PI Xls Designer – asigură suport pentru foile de catalog ale produsului pentru cele mai recent introduse IC-uri ale Power Integrations ce nu sunt deja incluse în unealta de Design Software PI Expert şi asigură o abordare mai uşoară a acestora pentru alte produse PI destinate utilizatorilor avansaţi ce preferă o interfaţă tabelară.
PI Transformer Designer – este o unealtă ce generează instrucţiuni detaliate necesare vânzătorilor de transformatoare pentru a-şi construi produsele bazându-se pe proiectul realizat cu PI Expert Design Software şi cu PI XLS Designer. O selecţie inteligentă în ceea ce priveşte siguranţa este inclusă pentru a simplifica cerinţa de respectare a standardelor EMI, cu asignare optimizată a pinilor bobinei pentru uşurarea layout-ului.

Transformatoare de linie Kaschke Smartpower
Proiectate pentru a fi folosite cu dispozitivele Power Integrations, transformatoarele de linie Kaschke Smartpower oferă o soluţie nouă pentru o proiectare mai uşoară şi un timp mai redus de realizare. Kaschke Smartpower este o gamă de transformatoare de linie, potrivite pentru utilizare cu TinySwitch®, TopSwitch®, LinkSwitch® şi DPASwitch®. Sunt testate în proporţie de 100% şi proiectate pentru a corespunde aprobărilor EN şi VDE şi sunt gata să fie utilizate cu o gamă de tensiuni standard de ieşire.

Caracteristici remarcabile
Transformatoare de înaltă calitate acoperind standardele EN60950/EN61558
Toate materialele listate UL
Transformatoare de aproape 100W disponibile acum cu E36/11
Inductanţă parazită mică pentru îmbunătăţirea eficienţei convertorului
Componente de dimensiune mică cu o calitate foarte bună pentru izolaţie
Bobinaj şi curent de polarizare adiţional pentru anumite tipuri
Gamă mare de configuraţii de ieşire

Tabel de comparaţie pentru produsele Kaschke – Smartpower

Pe lângă transformatoarele Smartpower, Kaschke oferă o variatate de componente inductive EMC pentru reducerea zgomotului şi filtrarea ieşirii.

www.comet.srl.ro

Adaugă un comentariu