Fairchild Semiconductor introduce “sistem-în-pachet”

by donpedro

Fairchild Semiconductor introduce FAN7710, cel mai sigur şi integrabil circuit integrat de pe piaţă, realizat în special pentru dispozitivele cu lămpi fluorescente compacte (CFL).
Oferind o abordare “sistem-în-pachet”, FAN7710 optimizează performanţa, simplificând în acelaşi timp proiectul şi încadrându-se în limitările spaţiale ale aplicaţiilor de iluminare CFL.
În plus faţă de FAN7710, Fairchild oferă FAN7711 destinată aplicaţiilor cu lămpi fluorescente liniare (LFL), precum şi aplicaţii CFL. Acest circuit sigur integrează tot, în afară de cele două MOSFET-uri de putere oferite de FAN7710, pentru a-l face mai potrivit pentru dispozitive cu LFL. FAN7711 este disponibil în ambele capsule, 8-DIP şi 8-SOP.
FAN7710 şi FAN7711 oferă următoarele caracteristici cheie:
Funcţia ZVS adaptabilă integrată măreşte stabilitatea sistemului şi elimină circuitul extern de protecţie pentru lampă aprinsă, iar un regulator de şunt integrat, de 15V asigură o operare stabilă.
Mai puţin cu doi pini pentru frecvenţă şi control al timpului, în comparaţie cu cei patru pini necesari dispozitivelor convenţionale, ajută la simplificarea proiectului.
Timpul de preîncălzire programabil şi frecvenţa de lucru îmbunătăţesc flexibilitatea.
HVIC integrat, folosind caracteristica circuitului de excludere a zgomotului (zgomot pe mod comun, de formă înaltă, peste dv/dt), funcţie UVLO şi un buffer de ieşire pentru prevenirea străpungerii măreşte siguranţa. Aceste produse sunt disponibile în pachete fără Pb ce respectă sau depăşesc cerinţele IPC/JEDEC ale standardului pentru lipituri J-STD-020C şi respectă cerinţele actuale ale Uniunii Europene.

www.fairchildsemi.com

Adaugă un comentariu