Antenova extinde gama gigaNOVA de antene standard

by donpedro

Antenova Ltd, compania ce oferă soluţii de antene integrate, anunţă adăugarea antenei Fusca de 2.4GHz – cea mai mică din gama gigaNOVA® de dispozitive standard. Proiectat astfel încât să fie uşor de integrat în dispozitive wireless, modulul de dimensiuni reduse Fusca, de 2.4GHz este ideal pentru numeroase aplicaţii embedded wireless pe distanţe scurte, cum ar fi Bluetooth®, Wi-Fi®, Wibree şi ZigBee®.
Fusca A10192-L este un dispozitiv extrem de eficient, ce lucrează la 2.4GHz, proiectat să fie folosit în toate aplicaţiile ce utilizează această frecvenţă de lucru. Aceasta este destinată pentru montare SMD şi necesită un spaţiu minim pe placă. Fusca A10192-L este livrată sub formă de rolă şi disponibilă acum pentru procurare în volum mare prin reţeaua globală a Antenova, de distribuitori şi agenţi de top.
Antenova oferă gama gigaNOVA de soluţii de top pentru antene, pentru GPS (1.575GHz) şi benzile de frecvenţe de 2.4 şi 5GHz. Dispozitivele gigaNOVA standard sunt proiectate pentru a fi uşor integrate în dispozitive wireless şi sunt alegerea inteligentă pentru aplicaţiile GPS, Blue tooth, Wi-Fi, Wibree şi ZigBee.
Antenova mai oferă o gamă completă de suport pentru dezvoltare şi testare RF, pentru a ajuta la reducerea customizării, costurilor de proiectare şi pentru a accelera timpul de realizare.

www.antenova.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu