Asigurarea unor clădiri eficiente din punctual de vedere al energiei şi sănătăţii

by donpedro

Localizarea rapidă şi facilă a problemelor cu instrumentele de diagnosticare pentru clădiri

Diagnosticarea pentru clădiri presupune identificarea şi rezolvarea problemelor clădirilor care pot afecta întreaga performanţă. Trebuie verificate, în mod regulat, un număr de condiţii separate dar inter-conectate pentru a identifica eventualele probleme în ceea ce priveşte clădirile sau funcţionarea sistemelor clădirilor.
Cu instrumentele de diagnosticare potrivite pot fi descoperite rapid şi precis diverse probleme cu legătură directă cu etanşeitatea a clădirii, calitatea izolaţiei, calitatea aerului din interior şi eficacitatea sistemelor de aerisire.

Aceste instrumente cuprind termometre cu infraroşu şi sisteme pentru preluarea imaginilor termice, instrumente pentru măsurarea calităţii aerului din interior şi a circulaţiei aerului, precum şi instrumente de depanare a echipamentelor. Datele colectate pot fi utilizate pentru a localiza rapid şi diagnostica precis problemele existente sau potenţiale care pot pune în pericol nu doar performanţa construcţiei şi confortul locatarilor dar şi conformitatea clădirii cu regulamentele de construcţie, sănătate şi siguranţă. O vizită pentru diagnosticare poate releva dinamicile ascunse şi interacţiuni între învelişul clădirii, sisteme de încălzire şi alte trăsături ale construcţiei. Aici, un dispozitiv pentru preluarea de imagini termice Fluke arată izolaţia lipsă, ceea ce contribuie foarte mult la pierderea de căldură.

Ing. Gabriel Ghioca
ARC BRAŞOV srl
Str. Grădinarilor nr. 22
Tel.: 0268-472577; Fax: 0268-419749
arc@arc.ro www.arc.ro

REPREZENTANT AUTORIZAT FLUKE

Adaugă un comentariu