Advantech şi Kontron prezintă extensia COM ExpressTM

by donpedro

Advantech şi Kontron, fondatorii Grupului Industrial ETX®, au prezentat “Extensia COM Express™”, un document ce oferă optimizarea pinilor de ieşire pentru grafică şi alte caracteristici de bază pentru proiectele COM Express bazate pe specificaţiile PICMG COM.0. În paralel cu lansarea Extensiei COM Express, Advantech şi Kontron au anunţat transformarea Grupului industrial ETX (ETX-IG) în COM Industrial Group (COM-IG), cu scopul de a extinde concentrarea pe necesităţile tuturor soluţiilor COM (computer-on-module) inclusiv ETX şi COM Express.
Această mutare activă a fondatorilor noului COM-IG este un efort de a asigura că toate soluţiile COM Express vor continua să fie interschimbabile, indiferent de furnizorul acestora. Efortul comun al Kontron şi Advantech este în afara Comitetului oficial PICMG, dar extensia propusă se intenţionează să fie adusă în faţa PICMG pentru o adoptare ulterioară într-o revizie a specificaţiilor COM Express. Kontron şi Advantech cred că “extensia” este esenţială pentru utilizarea consistentă a celor mai noi capabilităţi grafice de la furnizorii de cipuri, inclusiv a celor de la Intel®, AMD®/ATI® şi VIA®.
Extensia COM Express oferă ieşire pe pini optimizată pentru grafică, ce răspunde necesităţilor tuturor cipurilor ce vor apare în următorii câţiva ani. Extensiile COM Express sunt căi testate şi sigure de a oferi suport de înaltă performanţă pentru toate semnalele grafice, asigurând scalabilitate şi compatibilitate de pini 100% pentru toate modulele COM bazate pe COM Express.

kontron
www.kontron.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu