“LAMBDA POWER +” TEORIA DEVINE REALITATE

by donpedro

În Octombrie 2005, Grupul LAMBDA devine parte integrantă a corporaţiei japoneze TDK. Aceasta le-a permis să-şi consolideze poziţia de jucător cheie pe piaţa mondială de electronică. Ramura sa germană, LAMBDA GmbH şi-a sărbătorit cea de-a 35-a aniversare în anul 2006.
Cu unităţi de producţie în Asia, America şi Europa, LAMBDA s-a poziţionat ca şi unul dintre cei mai mari proiectanţi, producători şi furnizori de surse electronice de putere.

Gama de produse propuse de LAMBDA, este foarte largă, cuprinzând convertoare AC/DC, DC/DC, surse de putere pentru laboratoare, într-o plajă de valori începând de la 1,5W până la 15kW, venind cu soluţia cea mai potrivită pentru majoritatea aplicaţiilor.

Astfel, oferta celor de la LAMBDA cuprinde surse modulare (seriile Vega, Alpha, Sirius), surse standard ATX (UNA), surse de înaltă fidelitate cu aplicaţii industriale, în telecomunicaţii, automatizări şi teste (seriile HWS, SWS, JWS, JWT), produse DIN rail (seriile DPP, DLP, DHP), module AC/DC (KPS), filtre de linie (MC12/MZ12, MC13), surse programabile pentru teste şi laboratoare (Genesys, Zero Up), putând de asemenea furniza şi soluţii personalizate, asigurând şi partea de proiectare.

LAMBDA Power+ este o formulă de succes care garantează cele mai scăzute costuri de proiect. Este rezultatul tehnicii inovatoare bazată pe satisfacţia clientului, un spectru larg de soluţii personalizate, suport tehnic şi logistic la nivel mondial, toate acestea multiplicate cu fiabilitatea serviciilor şi produselor.

Pentru informaţii detaliate, vizitaţi: www.lambda-europe.com
Vitacom Electronics este distribuitor oficial în România pentru produsele Lambda www.lambda-europe.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu