Noi capabilităţi pentru sistemele Aeroflex 4250, 4550 şi 5800

by donpedro

La NEPCON 2007, Aeroflex anunţă lansarea unei noi game de capabilităţi şi îmbunătăţiri pentru sistemul său 5800 de testare multi-configuraţie, multi-funcţie, pentru sistemul de testare 4550 şi pentru sistemul avansat de fabricaţie 4250.
Sistemul ATE Aeroflex 5800 este îmbunătăţit cu o nouă capabilitate de testare având drept ţintă aplicaţii de testare a funcţionalităţii digitale, testare de semnal mixt şi programare in-system. Noul sistem digital este bazat pe o placă cu controler digital de testare şi până la 18 plăci Digital Testpoint, oferind un număr de puncte de testare digitale pe 1152 de canale de I/O nemultiplexate. Sistemul ATE Aeroflex 5800 este un mediu de testare de înaltă flexibilitate, scalabil şi modular proiectat pentru a oferi o reală reconfigurabilitate necesară pentru conformarea la cerinţele în continuă evoluţie ale industriei PCB. El este caracterizat de o arhitectură deschisă hardware şi software şi stiluri reconfigurabile de pini oferind utilizatorilor abilitatea de a combina testarea unui sistem digital, testare economică analogică in-circuit cu un maxim de 3456 de puncte de testare, testare de funcţionalitate, toate într-un singur mediu de testare.
Aeroflex anunţă adăugarea la sistemul ATE 4550 a unei funcţii soft landing şi capacităţi de accesibilitate parţială. Tehnica soft landing este proiectată pentru a minimiza deteriorarea posibilă a unităţii testate cauzate de dispozitivele de testare. Capacitatea de accesare parţială permite testarea componentelor chiar atunci când unele dintre dispozitivele de testare nu pot accesa puncte specifice datorită înălţimii componentei sau supraîncărcării plăcii.

Aeroflex www.aeroflex.com

Adaugă un comentariu