Controler de interfaţare PoE de 35W

by donpedro

Linear Technology Corporation prezintă LTC4264, un controler de interfaţare PoE (Power over Ethernet) pentru aplicaţii PD (Powered Device) de mare putere. LTC4264 permite utilizatorilor să dezvolte aplicaţii consumatoare de energie peste domeniul acoperit de IEEE 802.3af limitat la 12,95W, menţinând în acelaşi timp compatibilitatea inversă. LTC4264 poate furniza până la 35W pentru 2 perechi de sisteme şi 70W pentru 4 perechi de sisteme. Pentru controlul curentului tranzitoriu la pornirea sistemului, LTC4264 încorporează un circuit dual limitator precis de curent cu un MOSFET de putere onboard şi un rezistor de sens, pentru a oferi un circuit de control al vârfurilor de curent fără componente externe suplimentare. LTC4264 este compatibil cu majoritatea deciziilor actuale ale comitetului PoE+ (P802.at).
LTC4264 este caracterizat de semnale de tip active-high şi active-low pentru simplificarea interfaţării cu orice convertor DC/DC. Dispozitivul include un rezistor de signatură onboard de 25Kohm, blocaj de subtensiune de precizie (UVLO) şi protecţie la supratemperatură. Rezistorul de signatură poate fi dezactivat astfel încât dispozitivul să nu fie recunoscut sau alimentat de PSE pentru a oferi o interfaţă continuă pentru adaptor extern şi alte opţiuni auxiliare de putere.
LTC4264 dispune de flexibilitatea de a suporta aplicaţii conforme standardului IEEE 802.3at, ca şi aplicaţii patentate de mare putere. Operând pe o gamă de temperaturi ce acoperă zona industrială şi comercială, LTC4264 este oferit în capsulă DFN rezistentă termic cu 12 pini, 4mm x 3mm pentru performanţe superioare la curenţi înalţi.

Linear Technology Corporation www.linear.com

Adaugă un comentariu