Comutatoare tactile SMD

by donpedro

Omron a lansat cele mai mici comutatoare tactile din industrie, cu formă de acţionare de sus sau laterală. Ambele versiuni prezintă o construcţie etanşă, ce oferă siguranţă ridicată în medii pline de praf.
Noile comutatoare Omron B3U au o amprentă de numai 3 mm x 2,5 mm şi au o înălţime de 1,2 mm, permiţând o montare de înaltă densitate pe circuitele imprimate. Ele sunt ideale pentru telefoane fără fir, telefoane mobile, instrumente portabile, sisteme de intrare fără cheie şi alte aplicaţii în care dimensiunea reprezintă un factor cheie.
Comutatoarele sunt extrem de sigure în medii de comandă, fiind caracterizate de o construcţie etanşă, rezistenţă la praf şi o durată mare de funcţionare de 100000 de cicluri pentru dispozitivele acţionate în lateral şi 200000 de cicluri pentru celelalte versiuni. Ambele versiuni B3U sunt disponibile cu un terminal de masă pentru evitarea încărcării statice şi un marcaj pentru localizarea comutatorului pe placă la asamblare. Ele sunt destinate pentru a rezista proceselor de lipire în val în cadrul proceselor de fabricaţie cu montare pe suprafaţă, şi sunt disponibile în pachete de tip tape-and-reel pentru producţie de mare volum.
Forţa de operare este specificată ca 1,50+/-0,49N pentru versiunile acţionate de sus şi 1,59+/-0,49N pentru acţionarea laterală, oferind utilizatorului un bun feedback tactil, furnizând o înaltă calitate interfeţei cu utilizatorul.

Omron www.omroncomponents.co.uk

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu