Circuit triplu de monitorizare de precizie pentru surse de alimentare

by donpedro

Linear Technology prezintă LTC1728H-5, un monitor de tensiune de alimentare triplu de precizie şi mici dimensiuni ce garantează operarea în domeniul de la -40°C la 125°C. LTC1728H-5 monitorizează 5V, 3,3V şi un prag reglabil stabilit printr-o reţea rezistivă divizoare externă, oferind utilizatorilor flexibilitatea de a monitoriza tensiuni de până la 1V. Oferit în capsulă mică SOT-23 cu 5 terminale, circuitul LTC1728 este cel mai mic monitor de alimentare disponibil.

Consumând numai 10µA (tipic) de la sursa pe care o monitorizează, LTC1728H-5 oferă o soluţie sigură şi de consum energetic redus pentru aplicaţii cu spaţiu limitat şi înaltă temperatură.
LTC1728 oferă un prag de precizie strâns de 1,5% în care poate apare resetarea. Aceasta, împreună cu filtrarea distorsiunilor, o caracteristică comună a întregii familii Linear Technology de circuite de monitorizare cu două, trei, patru, şase şi opt căi, asigură operaţii de resetare predictibile fără false nivele de declanşare. Ori de câte ori una dintre cele trei tensiuni monitorizate cade sub pragul său, o ieşire comună de resetare rămâne în stare logică 0 până când toate cele trei surse sunt în acord pentru cel puţin 200ms.

Sumar caracteristici: LTC1728H-5
Monitorizează 3 intrări simultan: 5V, 3,3V & ADJ
Precizie de prag garantată: ±1,5%
Curent de alimentare foarte mic: 10µA (tipic)
Timp de întârziere de resetare 200ms
Ieşire de resetare de tip Active Low
Imunitate la distorsiuni a sursei de alimentare.

Linear Technology www.linear.com

Adaugă un comentariu