Driver Half-Bridge MOSFET 75V, 2A

by donpedro

Vishay Intertechnology, Inc. anunţă lansarea pe piaţă a unui CI driver MOSFET cu canal N de tip jumătate de punte, 75 V, de mare frecvenţă, care furnizează un curent de comandă de 2A.
Noul SiP41111 este în mod particular foarte potrivit pentru aplicaţii auto, care adesea necesită tensiuni de până la 40V sau 60V. Driverul MOSFET 75V poate fi utilizat pentru lămpi cu descărcare la automobile, la convertoare coborâtoare de mare tensiune, convertoare push-pull, convertoare în punte sau în jumătate de punte, surse de tensiune, controlere pentru motoare, sisteme audio de clasă D într-o varietate întreagă de produse finale.
SiP41111 este caracterizat de o tensiune de încărcare maximă de până la 75V, cuprinzând o gamă largă de tensiuni de alimentare de la 9V la 13,2V, şi este capabil de a conduce o sarcină de 1000 pF cu timp de creştere/descreştere de 10 ns. Timpii tipici de întârziere şi de trecere dintr-un nivel logic în altul sunt de 6,5 ns, permiţând timpi de propagare reduşi pentru circuite multi-MHz. Protecţia la subtensiune forţează ieşirile în 0 în eventualitatea unui astfel de eveniment, după care sistemul porneşte din nou automat.
SiP41111 prezintă compatibilitate din punct de vedere al pinilor HIP2100 şi HIP2101.

Vishay Intertechnology, Inc. www.vishay.com

Adaugă un comentariu