NEC Electronics Europe acordă Gleichmann Electronics distincţia “Cele mai bune realizări ca distribuitor SLSI în 2006”

by donpedro

Stuttgart / Dusseldorf, Germania – La întâlnirea distribuitorilor NEC Electronics Europe din decembrie 2006 de la Dusseldorf, Gleichmann Electronics a fost prima companie care a primit premiul “Cele mai bune realizări ca distribuitor SLSI”. Esenţial în obţinerea acestei distincţii a fost numărul de proiecte susţinute, pe care Gleichmann Electronics l-a crescut de peste 2 ori în ultimile 12 luni, fapt realizat prin concentrarea pe următoarele sectoare: managementul clădirilor, control motoare, echipamente medicale, automatizări industriale şi conectivitate. Un factor determinant a fost competenţa tehnică de detaliu, neobişnuită pentru un distribuitor, care a permis lui Gleichmann Electronics să devină un furnizor de soluţii complete.
Gleichmann Electronics, unul dintre cei mai vechi distribuitori de succes din Germania, a fost capabil, de-a lungul anilor, să-şi întărească continuu poziţia pe piaţa din Europa.

Thomas Klein atribuie aceasta experienţei si profesionalismului angajaţilor Gleichmann, capabili să furnizeze clienţilor susţinere intensivă în proiectare. “Într-o perioadă a creşterii complexităţii produselor, clienţii caută parteneri cu un know-how relevant. Producătorii de componente singuri nu pot face faţă singuri acestei provocări. Din acest motiv, Gleichmann Electronics desfăşoară o echipă de 27 ingineri numai pentru susţinerea liniilor de MCU, ASIC, PowerMOSFET, Optocuploare şi TFT industriale.”
Thomas Klein este de părere că centrul de proiectare intern sau serviciile, ca de exemplu proiectarea noilor controlere TFT, vor juca un rol important în câştigarea de noi proiecte. A oferi consultanţă superficială sau numai concepte logistice nu este suficient, pe termen mediu, pentru a reuşi ca distribuitor. Premiul “Cele mai bune realizări ca distribuitor SLSI în 2006″ decernat lui Gleichmann Electronics este o dovadă în acest sens,” a adăugat Thomas Klein.
Rainer Bechem, director de vânzări al NEC Electronics Europe, solicită de asemenea o responsabilitate crescută din partea distribuitorilor. “Este necesară o experienţă şi un sistem know-how consistent pentru a accesa segmente de piaţă precum managementul clădirilor, controlul motoarelor, tehnica medicală, automatizările industriale sau conectivitate cu soluţii optimizate. Mai mult ca oricând, concentrarea NEC Electronics Europe pe aceste segmente principale necesită distribuitori capabili de o susţinere tehnică puternică.” La ceremonia de decernare, Rainer Bechem a fost impresionat de entuziasmul arătat de distribuitori precum Gleichmann Electronics în faţa noilor provocări. “Noi, ca vânzători de soluţii orientate către design-in, nu ne-am fi dorit mai mult decât un partener ideal aşa cum este Gleichmann Electronics,” a comentat Rainer Bechem.

Gleichmann & Co. Electronics GmbH
De la înfiinţarea ei în 1979, Gleichmann & Co. Electronics GmbH s-a consolidat ca unul din distribuitorii de vârf de componente electronice din Europa. Succesul nostru se bazează pe avantajul net al clienţilor care apelează la o companie cu know-how în domeniul componentelor sofisticate cum ar fi microcontrolerele, dispozitivele logice programabile, display-uri grafice şi baterii tipizate. Inginerii de aplicaţie puternic motivaţi şi bine pregătiţi asigură asistenţa şi consilierea în toate fazele proiectării. Gleichmann & Co Electronics GmbH este conducător în serviciile de asistenţă proiectare, deţinând două centre de proiectare ASIC, un laborator de cercetare şi un centru de programare, care este unic în Europa. Informaţii suplimentare pot fi găsite la: www.msc-ge.com. Partenerul Gleichmann Electronics în România este firma MSC-Mibatron s.r.l., Bucuresti@msc-ge.com, (21) 230.2530.

Adaugă un comentariu