Microchip îşi extinde familia de EEPROM SPI serial de 32 Kbit

by donpedro

Microchip anunţă extinderea familiei sale de EEPROM SPI serial cu dispozitivele de 32 Kbit 25AA320A şi 25LC320A. Noile dispozitive sunt capabile de a opera la viteze de magistrală de până la 10MHz, şi sunt disponibile într-o gamă de capsule, inclusiv cele de tip low-profile MSOP şi TSSOP.
Dispozitivele 25XX320A permit operaţii de ştergere şi scriere la nivel de bit sau pagină, asigurând un timp de acces mic. Arhitectura memoriei patentată Microchip face posibilă plasarea în capsule mici a dispozitivelor de înaltă densitate, menţinând o înaltă durabilitate (1 milion de cicluri de ştergere / scriere), timp de păstrare ridicat (200 ani) şi abilitatea de a opera la viteze mari chiar şi în medii dure, precum aplicaţii auto cu domeniu extins de temperatură.
Kitul de proiectare cu EEPROM serial SEEVAL® 32 (număr componentă DV243002) permite dezvoltarea rapidă şi simplă de aplicaţii robuste şi sigure bazate pe EEPROM serial, inclusiv cu dispozitive 25XX320A. Kitul include placa de dezvoltare SEEVAL 32, software de interfaţare Microchip Total Endurance™, cablu serial, sursă de alimentare, exemple şi documentaţie.
25XX320A este oferit în capsule cu 8 pini PDIP, SOIC şi MSOP, precum şi în capsule standard TSSOP.

Microchip Technology www.microchipdirect.com

Adaugă un comentariu