E33 – encoder de înaltă calitate de tip low-profile

by donpedro

Elma Electronics anunţă un nou encoder mecanic incremental tip E33. Acest nou produs din gama ELMA este disponibil cu sau fără funcţie de buton cu apăsare şi are dimensiuni extrem de compacte de numai 11,5 mm x 12,3 mm x 4,9 mm. Există trei opţiuni de montare disponibile: THT vertical, THT orizontal şi SMT vertical, cu sau fără bucşă filetată. Sistemul de indexare cu durată mare de viaţă oferă până la 200000 de rotaţii şi este caracterizat de o precizie mare a indexării; sensibilitatea indexării şi cuplul de torsiune rămân constante pe toată durata de viaţă a encoderului.
Acest mecanism patentat asigură un feedback tactil de excepţie. Designul metalic solid, rezistent la vibraţii şi şocuri, dispunând de etanşare opţională IP 67 pe panoul frontal, poate fi utilizat în aplicaţii în medii dificile.
Contactele de comutare aurite garantează o siguranţă înaltă a comutării, chiar şi în condiţii de mediu dure, cu temperaturi în domeniul de la -40 la 85 °C.
Tipul de bază E33 are 32 de poziţii de comutare cu 16 pulsuri pe rotaţie pe canal, cuplu de torsiune de 2 Ncm şi forţă de acţionare a butonului cu apăsare de 6 N.
Opţional sunt disponibile şi alte rezoluţii şi forţe de operare. Pot fi alese de asemenea şi diferite forme şi lungimi ale arborelui. Platforma de sistem modulară permite implementarea rapidă şi simplă a unor cerinţe specifice particulare, chiar şi în cantităţi mici. E33 stabileşte noi standarde pe piaţa encoderelor incrementale mecanice, deoarece se poate mândri cu o combinaţie unică de rezistenţă, durabilitate, precizie şi particularizare. E33 este o alegere economică pentru o gamă largă de aplicaţii, de la automatizări industriale la echipamente militare, unde calitatea şi siguranţa sunt cerinţele cele mai importante.

Elma Electronics www.elma.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu