AG8100 – cea mai redusă ca dimensiuni soluţie pentru PoE, disponibilă pe piaţă?

by donpedro

Având la bază succesul seriilor AG9000 şi AG8000, SILVER TELECOM a dezvoltat o soluţie completă PoE într-o singură capsulă SMT.
Acoperind o suprafaţă de numai 4,6cm2, AG8100 este ideal pentru orice periferic conectat prin Ethenet şi care necesită o putere maximă de 12W (telefoane IP, Gateway-uri, Wireless Access Point, camere web, camere de supraveghere, camere pentru interfoane, cititoare RFID, senzori de securitate, Media server-e, Bluetooth Access Point, etc.).
AG8100 este un convertor DC-DC conform cu IEEE 802.3af (cu recunoaşterea semnăturii), oferit în capsulă SMT de 12 pini şi în variante ale tensiunii de ieşire de 3.3V, 5V sau 12V. Necesită în exterior un singur condensator de decuplare şi o punte de diode. Combinaţia de facilităţi oferite şi suprafaţa foarte mică ocupată din cablajul imprimat, oferă o reducere semnificativă a costurilor totale ale sistemului în care este instalat şi un timp de dezvoltare şi punere în vânzare foarte scurt.
Compatibilitatea cu IEEE 802.3af cu privire la recunoaşterea semnăturii, îi permit să fie utilizat cu orice PSE (Power Sourcing Equipment) midspan sau endspan care este compatibil cu acelaşi standard. Printre facilităţile oferite de AG8100 se regăsesc posibilitatea de a programa clasificarea de putere conform IEEE 802.3af (implicit este clasa 0), precum şi posibilitatea modificării tensiunii de ieşire între 2,5V şi 13V pentru o putere totală disponibilă la ieşire, de 12W.

nicodin.turdeanu@codico.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu