MODEM încapsulat în conector RJ-11, oferit de MultiTech

by donpedro

MULTITECH oferă cel mai mic MODEM pentru sisteme embedded existent pe piaţă

De o bună bucată de vreme, mediul industrial presează producătorii de componente şi module spre dimensiuni din ce în ce mai reduse, iar aceştia din urmă se străduiesc să ţină pasul cu această tendinţă spre miniaturizare. Acest lucru este valabil şi pentru domeniul modulelor pentru transmisii de date destinate sistemelor de achiziţie şi mentenanţă distante. Datorită reducerii dimensiunilor acestor sisteme, sunt căutate soluţii şi pentru reducerea dimensiunilor modulelor de transmisii de date conectate la reţele telefonice clasice (pe fir), care în mod normal încorporează componente destul de voluminoase cum ar fi transformatoarele de linie.
În prezent, de fapt începând cu anul 2005, MultiTech este singurul producător care oferă un modem complet de dimensiuni cu foarte puţin diferite faţă de un conector RJ-11 pentru linii telefonice. La dimensiunile de 18mm x 19,2mm x 64mm şi cu o greutate de numai 20g, acest modem este cel mai mic şi mai uşor de pe piaţă şi include şi conectorul RJ-11 în sine.
RJ-MODEM-ul oferit de MultiTech, integrează controler-ul de interfaţă, controler-ul de transmisie a datelor şi interfaţa de linie telefonică. Suportă standardele V.92, V.34 şi V.34bis, dar poate fi utilizat şi pentru viteze mai mici de transmisie (până la 120bps). Modem-ul este disponibil în variante de alimentare din 3,3Vcc sau 5Vcc, fiind utilizabil în acest fel într-o gamă foarte largă de aplicaţii.
Având aprobări de utilizare în reţele de telefonie pe fir în mai mult de 50 de ţări şi putând fi setat pentru caracteristici globale, utilizarea acestui modem reduce semnificativ costurile pentru obţinerea aprobărilor necesare echipamentului final în aceste ţări (printre care şi România). Modem-ul este livrabil la un preţ foarte bun în cantităţi de producţie, iar pentru dezvoltare şi testare sunt disponibile mostre prin CODICO GmbH.

Pentru mai multe detalii contactaţi: nicodin.turdeanu@codico.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu