ISL21009 – referinţă de tensiune pentru aplicaţii de joasă putere

by donpedro

Intersil ISL21009 este o referinţă de tensiune cu o bună precizie şi cel mai mic consum de curent din industrie în aplicaţii cu zgomot redus, făcând-o alegerea ideală pentru instrumentaţie industrială şi medicală, acolo unde consumul energetic reprezintă o problemă importantă.
ISL21009 oferă cea mai mare economie energetică faţă de oricare alt circuit referinţă de tensiune de pe piaţă. Având o variaţie cu temperatura de mai puţin de 3ppm/OC, dispozitivul asigură o precizie ridicată, permiţând măsurări precise chiar şi în medii zgomotoase cu variaţii mari de temperatură. Această combinaţie de precizie şi consum energetic redus, conduce la ridicarea nivelului de performanţă pentru referinţele de tensiune de precizie. Dispozitivul oferă noi nivele de randament energetic pentru instrumentaţia de precizie şi echipamentele de achiziţie de date.
ISL21009 este caracterizat de un zgomot foarte redus (4mVpp pentru o frecvenţă de la 0,1Hz la 10Hz), curent mic de operare (maxim 180mA), şi o variaţie cu temperatura de numai 3ppm/OC. Suplimentar, familia ISL21009 este caracterizată de o precizie iniţială de ±0,5mV. Combinaţia dintre o precizie ridicată, o variaţie mică cu temperatura şi un zgomot redus de ieşire a ISL21009 permite un control versatil de înaltă performanţă însoţit de un consum mic energetic. Pentru o plajă a temperaturii de operare de la -40 la +125OC, ISL21009 are o tensiune de intrare de până la 16,5V, tensiuni de ieşire de 1,25V sau 2,5V, şi o capabilitate de curent de ieşire de ±7mA.
Aplicaţiile ţintă ale ISL21009 includ convertoare A/D şi D/A de mare rezoluţie, instrumente de măsurare digitale, scanere de coduri de bare, staţii de bază, dispozitive de management/monitorizare acumulatoare şi echipamente industriale/instrumentaţie.

Intersil www.intersil.com

Adaugă un comentariu