Data Logger pentru temperatură şi umiditate cu interfaţă USB

by donpedro

EasyLog-USB-1 este un data logger ce permite măsurarea şi înregistrarea temperaturilor cuprinse în domeniul -25OC … +80OC. Acesta poate stoca până la 16382 de înregistrări. Este un echipament compact, elementul de măsură şi înregistratorul fiind înglobate în aceeaşi carcasă, fără a fi nevoie de alte termocuple sau termorezistenţe.

Interfaţa USB permite conectarea cu uşurinţă la calculator pentru a face posibilă configurarea înregistratorului şi descărcarea datelor înregistrate.
Înregistratorul se bucură de grad de protecţie IP67/NEMA6 (când capacul de protecţie este pus), ceea ce înseamnă protecţie totală împotriva prafului şi a apei.
În timp ce EasyLog-USB-1 permite înregistrarea temperaturilor, Easy-Log-USB-2 este un data logger atât pentru temperatură, cât şi pentru umiditate în domeniile -25OC … +80OC şi, respectiv, 0 … 100%.
Înregistratorul poate stoca până la 16382 de perechi de valori temperatură/umiditate. Aplicaţia soft livrată o dată cu dispozitivul permite şi calcularea punctului de rouă.
Data logger-ele pot fi utilizate pe înregistrare continuă şi până la un an, în funcţie de rata de înregistrare.
Ambele înregistratoare sunt livrate împreună cu o baterie de litiu cu durată lungă de viaţă şi CD cu aplicaţia soft de configurare şi descărcare date. Aplicaţia soft permite configurarea înregistratoarelor: nume, rată de înregistrare, unitatea de măsură, data de început a înregistrării, pragul minim şi cel maxim. Aplicaţia soft face posibilă descărcarea informaţiilor, realizarea graficelor sau exportul datelor către alte aplicaţii.

Str. Maica Domnului nr. 45, 023 721, Bucureşti – 2, România
Tel: (021) 619.30.69; 311.21.41
Fax: (021) 316.91.76; 316.91.79

http://www.syscomelco.ro
valentin.andronache@syscom18.com

Adaugă un comentariu