Controler UART pentru 4 canale PCI 3.0 / 66MHz oferit în premieră mondială de EXAR

by donpedro

EXAR, producător de prim rang de circuite integrate mixte de înaltă performanţă destinate infrastructurii de telecomunicaţii, anunţă prezentarea în premieră mondială a primului controler UART (Universal Asynchronous Receiver Transmitter) pentru 4 canale, compatibil PCI 3.0 / 66 MHz.

XR17V254 oferă un generator al ceasului de transmisie (baud rate) cu divizor integrat şi o unitate de management al alimentării pentru bus-ul PCI. Dispozitivul permite un upgrade rapid al aplicaţiilor existente, asigurând astfel soluţii de comunicaţii de mare viteză pentru pieţele tot mai mari destinate calculatoarelor desktop şi server. Este în acelaşi timp foarte util în aplicaţii de accesare a unui server de la distanţă, în sisteme de măsurare, în aplicaţii integrate şi control proces, precum şi pentru creşterea numărului de porturi seriale.
Alăturându-se dispozitivelor deja existente şi care au dovedit un mare succes de piaţă, anume XR17V258 (8 canale) şi XR17V252 (2 canale), noul controler UART PCI 3.0 / 66MHz nu numai că întregeşte gama oferită, dar şi creşte flexibilitatea cu menţinerea scalabilităţii plăcilor de interfeţe PC.

Detalii despre produs.
XR17V254 este un controler UART pentru 4 canale, compatibil PCI 3.0 / 66MHz ce se alimentează dintr-o singură sursă de 3.3Vcc. Controler-ul integrează generatorul de ceas de transmisie, un manager al alimentării bus-ului PCI, timer/counter programabil de 16 biţi şi o stivă FIFO de 64 biţi. Facilitatea integrată de a se interfaţa cu bus-ul PCI de 66MHz îl face ideal pentru aplicaţii de monitorizare şi management pentru care sunt esenţiale redundanţa şi calitatea serviciului la viteze mari.

XR17V254 constă în patru canale independente care dispun de un registru global de întreruperi, fapt ce permite o analiză completă a evenimentelor în interiorul dispozitivului. Fiecare canal UART este dotat cu stive de recepţie (RX) şi transmisie (TX) complet programabile ca adâncime şi ca nivel de umplere, cu un control hardware sau software complet automat al transferului, codor /decodor infraroşu (IrDA) şi un controler automat pentru RS-485 Half-Duplex ce poate simplifica semnificativ schema de utilizare.

XR17V254 este în acelaşi timp compatibil la nivel de registre interne şi din punct de vedere al pinilor capsulei cu dispozitivele EXAR existente pentru bus-ul de 33MHz (XR17C154 şi XR17D154).

Încapsulare
XR17V254 este oferit în capsule TQFP 100 pini şi este disponibil în cantităţi de mostre prin CODICO GmbH.
Se pot oferi şi driver-e standard pentru cele mai populare sisteme de operare cum ar fi Windows CE 4.2 şi 5.0, Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows XP şi Linux, pentru toată seria de controler-e prezentate.

Pentru mai multe detalii vă rugăm contactaţi:
nicodin.turdeanu@codico.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu