AeroComm îşi extinde gama de transceivere ZigBee™ Your Way™

by donpedro

AeroComm Inc., cel mai cunoscut furnizor mondial de soluţii complete RF pentru OEM, îmbunătăţeşte gama de transceivere ZB2430 “ZigBee Your Way” cu caracteristicile cele mai bune de consum energetic, sensibilitate de recepţie şi rază de acţiune în spaţiu deschis.
Mai mult, compania a dezvoltat cel mai ieftin modul ZigBee de pe piaţă, ZB2430-D. Având drept ţintă aplicaţii de rază mică de acţiune, de mare volum, sensibile din punct de vedere al preţului şi în care dispozitivul de comunicaţie este obligatoriu să fie alimentat de la acumulatori, ZB2430-D este primul modul ZigBee din industrie sub 10USD.
Modulele sunt oferite ca dispozitive finale sau Coordonatoare & Routere. Funcţiile de scanare ale reţelei, autoconfigurare, routare dinamică şi de securitate oferă performanţe ridicate de siguranţă, redundanţă, noduri sigure de multi-comunicaţie şi rază mare de acţiune. Memoria flash de 128 KB integrată oferă spaţiu necesar pentru configuraţii de aplicaţii mai complexe.
Conceptul unic al AeroComm: “ZigBee Your Way” permite unui OEM să particularizeze şi să optimizeze o soluţie hardware pentru cerinţele specifice ale aplicaţiei sale. Opţiunile includ printre altele: pregătire pentru antenă on-board sau externă, sensibilitate sporită de recepţie, putere de ieşire îmbunătăţită, configurare radio de la distanţă, module cu montare pe suprafaţă sau cu conector.

AeroComm Inc. www.aerocomm.com

Adaugă un comentariu