Avago Technologies îşi extinde linia de senzori de mişcare

by donpedro

Böblingen, Germania, 27-10-2006
Avago Technologies, una dintre cele mai mari companii private în domeniul semiconductoarelor şi cel mai mare furnizor de traductoare optice pentru piaţa imprimantelor, prezintă astăzi prima serie de fotoîntrerupătoare cu transmitere pentru aplicaţii de automatizări de birou şi distribuitoare.
Prin adăugarea seriei AEDS-93XX, Avago devine furnizorul de soluţii de control al mişcării pentru producătorii de imprimante, scannere şi maşini de distribuire de produse. Traductoarele optice pentru imprimantele inkjet şi multifuncţionale sunt utilizate pentru a indica poziţia, direcţia şi viteza capetelor de imprimare, în timp ce fotoîntrerupătoarele indică prezenţa sau nu a hârtiei de imprimat.
Alte aplicaţii ale acestei capacităţi de sesizare fără contact includ detecţia card-ului în maşinile ATM, detectarea banilor în maşinile de distribuire de produse, precum şi o largă varietate de alte aplicaţii.

Caracteristici
Fotoîntrerupătoarele AEDS-9300 şi 9310 de la Avago sunt caracterizate de capsule de mici dimensiuni conforme directivei RoHS, temperaturi de operare în gama de la -25 C la +85OC. Dimensiunile şi caracteristicile electrice le fac bune înlocuitoare pentru alte întrerupătoare similare de la alţi producători.
AEDS-9300 are o fantă de 2,7-mm într-o capsulă de 14,3 mm x 6 mm x 9,5 mm cu terminale de montare orizontale;
AEDS-9310 are o fantă de 5-mm într-o capsulă de 14 mm x 6 mm x 10 mm cu terminale de montare verticale.

Avago Technologies www.avagotech.com/motioncontrol

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu